JaunMēness ieiet Strēlniekā 2023.gada 13.decembris plkst. 01:32. JaunMēness Strēlniekā iezīmē pēdējo Jaunā Mēness ciklu šajā tradicionālajā gadā. Tā ir iespēja apkopot un atskatīties uz aizgājušo gadu.

Atskatīties uz sevi. Kas ir tās izaugsmes un mācībstundas, ko tev ir iemācījis šis gads? Kādu krāsu paleti esi piedzīvojis šogad? Vai atminies, kāds tu biji, kādi bija tavi sapņi un ieceres, uzsākoties 2023.gadam? Ko tu esi sasniedzis? Un galvenais, kā tu esi AUDZIS?

Publicitātes foto

Mēs nemitīgi augam… Šodien, vakar, rītdien… Mēs augam un maināmies savā augumā… Mēs augam un nobriestam savā domāšanā… Mūsu dvēsele aug ik mirkli, piedzīvodama visplašākās emociju gammas, visdziļākos pazemes ūdeņus, visaugstākās kalnu virsotnes un kristālskaidrās debesis. Viss mainās un aug. Aug un mainās. Kamēr vien mēs augam, mēs esam dzīvi, un par to ir arī šis JaunMēness Strēlniekā.

Publicitātes foto

Cik DZĪVS tu šobrīd esi savā dzīvē? Cik DZĪVU DZĪVI tu piedzīvoji šajā gadā? Un cik spoži tu gribi, lai tava DZĪVĪBAS UGUNS liesmo 2024. gadā?

Strēlnieks pārstāv uguns elementu. Uguns tā ir bezgalīga gaisma. Mūžīgā gaisma. Uguns ir sildoša, liesmojoša, drosmīga, arī īsta un mežonīga. Dažkārt dedzinoša, pat sadedzinoša, lai mēs taptu par pelniem un kā fēniksi celtos ar jaunu spēku augšup. Uguns tā ir transformācija. Tā dzīvu padara vēl dzīvāku, ja vien uzticamies un protam ar to rīkoties. Uguns izgaismo mūsu patieso būtību.

Publicitātes foto

Uguns aizdedz gara liesmu un dvēseles dzirksti, kas ir tik unikāla mums katram. Un katra gada mijā, kad viens gads nomaina nākamo, mēs atgriežamies atkal pie dzīves galvenā jautājuma: vai es atļauju savai ugunij liesmot visbrīnumskaistākajā liesmā?

Vai es sapņoju drosmīgus sapņus? Vai es spēju tos pārvērst savā realitātē? Vai mana dzīve notiek - AP MANI, CAUR MANI vai KĀ ES? Mums ir dota viena dzīve. Viena vienīgā dzīvība šajā dzīvē. Noteikts laika nogrieznis. Noteiktas pieredzes, kas jāpiedzīvo. Noteikti uzdevumi, kas jāpaveic. Vai tu atminies, kādēļ tev ir dota tava dzīvība?

Publicitātes foto

JaunMēness Strēlniekā pārstāv patiesību. Ko tev nozīmē Patiesība? Vai tu klausi citu Patiesībām? Vai tu seko savai PATIESĪBAI? Ir jābūt gana drosmīgam, lai patiesi sadzirdētu savu Patiesību, savu iekšējo balsi, kurai sekojot, tu sāc mirdzēt visspožāk. Mums jau no bērnības bija mācīts klausīt citiem, būt kā citi, ievērot citu radītus noteikumus un sistēmas…

Publicitātes foto

Bet Strēlnieks neievēro noteikumus. Strēlnieks rada savus noteikumus, kas dara viņa dzīvi dzīvāku un sapņus pārvērš realitātē. Tikai mirklī, kad tu patiesi atļausi dzīvot pēc savas Patiesības, tajā pašā laikā cienot citus, tu iegūsi Strēlnieka ugunīgo garu. Un šobrīd, kad esam pavisam tuvu Jaunajam gadam, pajautā sev: kur tavs Strēlnieks grib mērķēt?

Publicitātes foto

Strēlnieka JaunMēness 1.Mēness dienā iededz daudz spožas, košas sveces ap sevi. Paņem divas lapas. Pirmajā saraksti visas savas bailes, nedrošības, fobijas, traumas, destruktīvās programmas, kas tevi bija stādinājušas līdz šim. Izraksti visu un sadedzini šo lapu.

Publicitātes foto

Savukārt otrā lapā saraksti savus drosmīgākos sapņus, vīzijas un ieceres. Saraksti SAVAS PATIESĪBAS. Rakstot noņem jebkādas robežas, limitus, atmet biklumu un piesaki sevi drosmīgi. Tikai tad, kad tu patiesi sev atļausi uzdrīkstēties TICĒT NEIESPĒJAMAM, to padarot iespējamu vispirms savā sapņu prātā, tu dzīvē varēsi piedzīvot PILNĪGI JAUNUS HORIZONTUS UN VIRSOTNES. Pat PRĀTAM NEIESPĒJAMAIS KĻŪS IESPĒJAMS. Ieliec šo lapu aploksnē un uzraksti uz tās datumu pēc gada, kad varēsi to atvērt.

Publicitātes foto

Un tagad, IR PIENĀCIS LAIKS. Paņem loku un atvelc drosmīgi savu bultu!

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv