© Foto: pexels.com

Mēs nereti varam sajust, ka, lai arī sarunas biedrs neizsakās skaļi, drosmīgi pārliecinoši vai bravurīgi, viņā iekšēji ir burtiski starojoša inteliģence, kas, šķiet, zina atbildes uz visiem jautājumiem un vienkārši ļauj momentam nobriest, lai pareizajā laikā nāktu klajā ar fundamentālu sakāmo, kas veidos pagrieziena punktu, ja ne visā sarunā, tad notikumu pavērsienā kopumā. Inteliģence nav gudrība.

Foto: pexels.com

Tas ir viedums, kas dažām zodiaka zīmēm ir dots jau piedzimstot. Kā uzticības kredīts šīs dzīves iespēju laukam, dodot fundamentu sevī, no kura var izlobīt risinājumus un dažreiz pat ģeniālas idejas. Šos zodiakus var dēvēt par klusajām spēkstacijām. Kuri tie ir un kā atklāt šo klusējošo superspēju? Lasiet tālāk!

Skorpions - intuitīvais stratēģis

Foto: pexels.com

Skorpioniem, kas bieži tiek saistīti ar noslēpumu, piemīt iedzimta inteliģence, kas izriet no viņu dziļās intuīcijas. Šie cilvēki ir stratēģiski domājoši, viņi spēj izprast sarežģītas situācijas, neizrunājot ne vārda. Viņu klusais spēks slēpjas spējā paredzēt rezultātus un ar klusu apņēmību pārvarēt izaicinājumus.

Intelekts Skorpionu zodiaka cilvēkiem nāk mantojumā un tāpēc viņi ir dzimuši kā intelektuāļi dabiski, kuriem ir spēcīga spriešanas spēja, patīk sludināt un mācīt. Skorpioniem piemīt plašas zināšanas, ar ko viņi ļoti vēlētos dalīties ar visiem apkārtējiem.

Tāpēc Skorpioniem lieliski piestāv skolotāja loma. Vēl viņiem piemīt slepena prasme labi lasīt noslēpumus, lai tos atrisinātu Skorpiona smadzenes strādā kā vislabākā mehānisma pulkstenis, raiti atmaskojot izlikšanos un esot par labāko speciālistu cilvēku lasīšanas mākslā.

Jaunava - analītiskais novērotājs

Foto: pexels.com

Jaunava ir ļoti rūpīga novērotāja pēc savas zodiaka būtības neatkarīgi no dzimuma. Jaunavas ir pazīstamas ar savu dedzīgo uzmanību detaļās un analītisko prātu. Viņi dod priekšroku klusai novērošanai no malas, absorbējot informāciju un precīzi to apstrādājot. Šis klusais intelekts bieži pārsteidz tos, kuri nenovērtē Jaunavas intelekta dziļumu.

Jaunavas varam saredzēt un atpazīt kā perfekcionistus, taču mums par laimi un Jaunavām par papildu bonusu viņi ir svētīti ar nekļūdīgu loģikas un praktiskuma izjūtu, kas kopā ar viņu skaidro skatienu uz dzīvi, situāciju, attiecībām, uzdevumu vai paša attieksmi izgaismo detaļas un padara tās skaudri asas.

Jaunava uz citu zodiaku cilvēkiem blakus skatās ar rūpīgu novērojumu, īpaši brīdī, kad jāpieņem lēmums, jo nereti jūtas intelektuāli vājš. Tas no citu perspektīvas reizēm izskatās kā kritiskums vai analītiskums, taču patiesībā tā ir novēlota un lēna reakcija uz situācijām. Tāpēc nevajag pārvērtēt Jaunavas lēnprātības dziļumu.

Reizēm tas tiešām var būt vienkārši lēnums. Jo ir nepieciešams laiks, lai izlemtu, saprastu, pieņemtu savu nostāju un vienotos ar sevi šajā lēmumā doties ceļā, izmantojot gribasspēku, mērķtiecību un plāna secīgumu. Var gadīties, ka kādreiz tas notiek tik ļoti lēnu un novēloti, ka galu galā arī smalkā Jaunavas inteliģence vairs nav nemaz arī noderīga un vajadzīga.

Zivis - radošais sapņotājs

Foto: pexels.com

Zivīm, kas pazīstamas ar savu sapņaino un māksliniecisko dabu, piemīt unikāla inteliģences forma. Radošums un iztēle viņus atšķir no citiem zodiakiem, ļaujot risināt problēmas netradicionālos veidos. Kamēr Zivis var nelepoties ar savu inteliģenci, viņu spēja domāt ārpus rāmjiem bieži vien pārsteidz apkārtējos un tas ir viņu supertalants un superspēja.

Par Zivju zodiaka cilvēkiem nevar teikt, ka viņiem var būt kādi slēpti vai ļaunu nolūki. Reizēm viņu kavētā rīcībā var radīt aizdomas, ka ir kāds slēpts nodoms, taču tendence kavēties drīzāk ir skaidrojama ar Zivju īpašo iztēles pieeju, kas ir maģiska un kādreiz, iespējams, dīvaina inteliģencē, kur viņi būvē savu Visuma izpratnes fundamentu.

Zivis ir emocionālas un savā mīlestībā balstās uz citiem, pirms savtīgi padomā par sevi. Savtīgums Zivīm nav dabīga sajūta. Zivis nav savtīgas. Tām drīzāk piemīt emocionāla nobrieduma dziļums un tas ir viņu lielākais spēks arī intelekta ziņā. Ja Zivis spēj mīlēt un rūpēties par cilvēkiem bez jebkādiem ļauniem nodomiem, tas palīdz viņu zodiakam pēc savas dabas - pacelties pa laipnības un atzinības kāpnēm, kas galu galā noved pie panākumiem.

Mežāzis - stratēģiskais plānotājs

Foto: pexels.com

Mežāža zodiaka cilvēki ir pragmatiski plānotāji, viņi brīvi demonstrē klusu inteliģenci, kur pamatā ir praktiskums. Viņi pēc savas pieejas ir metodiski domātāji, kuri rūpīgi plāno savus gājienus, vienmēr tiecoties uz ilgtermiņa panākumiem. Lai gan Mežāžis var nebūt skaļākais telpā, viņa klusā stratēģiskā pieeja dzīvei bieži noved pie lieliem sasniegumiem.

To Mežāžis taktiski panāk ar praktisku un disciplinētu pieeju, kas metodiski novērš problēmas jau to sākumā vai pat pirms tās ir radušās, tādejādi dodot konkrētas priekšrocības Mežāža zodiaka cilvēkiem, jo īpaši profesionālajā darba jomā, esot soli priekšā citiem un pareizā laikā atrodoties pareizajā vietā.

Personīgajās attiecībās Mežāža zodiaka cilvēki ir tie, kam jūs piezvanāt, lai sadzirdētu viņus sakām patiesību, visu patiesību un neko citu, kā patiesību bez cukura pārklājuma un saldiem izteikumiem.

Jo Mežāžis ir svētīts šajā dzīvē ar līdzsvarotu temperamentu. Viņiem piemīt lietišķs domāšanas veids, kas ir Dieva dāvana. Un negaidīti, bet tieši tas Mežāža zodiaka cilvēkus padara par vieniem no veiksmīgākajiem, jo katru soli viņi sper piesardzīgi, daudz domājot un beigās rīkojoties gudri.

Foto: pexels.com

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv