Pašmāju radītie plānotāji 2024. gadam ir klāt. Īsts palīgs ikdienas pienākumiem katrai gaumei. Turklāt katrā plānotājā ir ielikta daļa no radītāja sirds un dvēseles. Tie paši līderi, kas ir parūpējušies par būtisko nākamajam gadam, lai mazliet atvieglotu dzīvi.

Ieskaties latviešu plānotāju ceļvedī un izvēlies savu uzticamo draugu, kas tev būs blakus 2024. gadā.

Ražots Latvijā ar mīlestību “Dream Light Planner”

Publicitātes foto

Publicitātes foto

“Dream Light Planner” plānotāji 2024.gadam ir klāt. Ar mīlestību ražoti Latvijā katrai gaumei - dažādi vāka dizaini, ērts un pārskatāms nedēļas atvērums, kā arī iedvesmojošs saturs. Izvēlēties var starp četriem dažādiem vāka dizainiem - pūderrozā, klasiski melns, bordo vai krēmkrāsas plānotājs.

Ērts un pārskatāms nedēļas atvērums ar iespēju katru dienu atzīmēt dienas svarīgāko mērķi. Gada plāns un kalendāra plāns pārskatāmai plānošanai.

Iedvesmojošs saturs ar finanšu pratības padomiem. Katra mēneša sākuma plāns un mēneša kopsavilkums. Kabatiņa dokumentiem plānotāja iekšpusē.

Labbūtības plānotājs Jaunajam gadam ar pievienoto vērtību

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Labbūtības ceļvedī iekļauti vērtīgi rīki, no kuriem viens ir Dzīves līdzsvara rats. Šī ir jaudīga metode, kas palīdz ieraudzīt savu dzīvi it kā no putna lidojuma. Mērķis ir palīdzēt definēt, kas notiek tavā dzīvē un kam jāpievērš uzmanība, lai uzsāktu reālas pārmaiņas. Savukārt nedēļas atvērumos atvēlēta vieta vienkāršai, bet jaudīgai laika plānošanas metodei, ko sauc par ABC metodi.

Pielietojot šo paņēmienu, tu ātri orientēsies garajā darbu sarakstā un efektīvāk sasniegsi vajadzīgos rezultātus.

Ceļvedis savienots ar mājas lapu. Izmantojot QR kodu, katru mēnesi vari aplūkot jaunu, aktualizētu astroloģisko prognozi un iegūt informāciju par dažādām praksēm, kas saistītas ar fizisko un mentālo labbūtību un pašizaugsmi.

Zīmola “PIPARMĒTRA” plānotāja devīze: mierā būt

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Piparmētras radītājas stāsta: "Mēs dzīvojam laikā, kad pasaule skaļi kliedz — SKRIEN. PĒRC. STEIDZIES. NEAPSTĀJIES. TU NOKAVĒSI. TEV VAJAG TAGAD. Šķiet, tu nomirkšķini acis un viens gads paskrien, atnesot otru. Un tu bieži vien attopies ar to sajūtu, ka kaut ko esi palaidis garām. Neesi pietiekami vērtīgs, jo neesi paspējis būt tur, kur ir kāds cits. Vai varbūt, ka tev nepietiek ar to, kas tev dots! Kad pajautājam saviem cilvēkiem - kā tev iet? Patiešām un godīgi, mēs dzirdam satrauktas sirdis. Un tieši tāpēc šajā gadā sapratām, ka gribam runāt par mieru.

Mēs ticam, ka pilnīgs miers jebkurā dzīves vētrā ir iespējams tikai no debesīm. MIERPILNĪBA ir tā, kas sevī tur žēlastību, un pārliecību, ka tev ir labi, un tu esi mierā ar to, kur tu tagad esi, kas tu esi, bet atstājot vietu augt.

Ja mēs izvēlamies nosargāt mieru, tad viss pārējāis, visi dzīves kalni, dzīves vētras, dzīves takas ir izejamas ar pateicību un esot klātesošam. Tāpēc vēlam mantot mieru, neskrienot līdzi tam, ko pasaule bļauj, bet ļaujot pateicībā izdzīvot to, ko Dievs tev dāvājis."

2024. gada plānotājs pieejams 4 dažādās vāku variācijās: tumši pelēkais (ar bronzas foliju un bronzīgu lapu malu), ķieģeļbrūnais (ar melnu foliju un melnu lapu malu), bēšais (ar zelta foliju un bēšu lapu malu), olīvpelēkais (ar melnu foliju un melnu lapu malu) Tāpat “PIPARMĒTRAS” plānotāji vienmēr ir iepakoti glītā dizaina kastītē, lai dāvināšanas prieks gan sev, gan citiem būtu vēl lielāks.

Košu Jauno 2024. gadu vēl zīmols “ZIB”

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Viegls un krāsains plānotājs taviem 2024. gada sapņiem un mērķiem. Radīts nelielā a5 formātā, lai vienmēr ērti paņemt līdzi. Krāsainas 176 lappuses ar “ZIB” ilustrācijām. Plānotājā ir krāsojamās lapas brīvajiem meditācijas brīžiem.

Atšķirībā no citiem plānotājiem “ZIB” plānotājs ir viegls, tajā harmoniski apvienojas praktiskais ar estētisko.

Plānotājā atradīsiet dienas, sākot no 2023. gada decembra līdz 2024. gada beigām, latviešu valodu, nedēļas izklājumu ar brīvu lapu pierakstiem, atzīmētas svētku dienas, vārda dienas un Mēness fāzes, kā arī iestrādātu īpaša auduma grāmatzīme.

Ķer sapņus kopā ar “Cloudberry” plānotāju

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Cloudberry radīts, lai tavām dienām - gan mierpilnajām, gan skrejošajām, radītu ietvaru, kurā tu esi dienas noteicējs.

Dienām, kas ieliek pamatus taviem drosmīgākajiem sapņiem, kurās vienkārši baudīt, piedzīvot un saglabāt.

Ar Cloudberry 2024. gada divpusējo mērķu plānotāju tu kļūsi harmoniskāks, motivētāks un iemācīsies izvirzīt un sasniegt savus mērķus, jo B puses plānotāja sadaļā atradīsi gan meditācijas, gan laika plānošanas tehnikas, gan dažādus uzdevumus, kas palīdzēs tavu mērķu sasniegšanai.

“RUUNA” plānotājs 2024. gadam: funkcionāls, askētisks un dabai draudzīgs

Publicitātes foto

“RUUNA” dizaina plānotāji ir ne tikai funkcionāli, bet arī ilgtspējīgi plānotāji. Radīti no otrreiz pārstrādāta papīra un pārstrādājamiem materiāliem.

“RUUNA” zīmols ir radies ar mīlestību pret dabu un papīrlietām, taču neaizmirstot par minimālistisku vieglumu ikdienā.

Katrs no mums zina, cik svarīgi ir veikt ilgtspējīgus lēmumus, lai rūpētos par mūsu vidi, tāpēc “RUUNA” ir strādājuši pie tā, lai produkti būtu izgatavoti no videi draudzīgiem materiāliem un pārstrādājamām izejvielām un radošais process nenestu negatīvu ietekmi uz dabu.

Plānotājs, kas paredzēts sirdī radošām būtnēm

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Grafiskā dizainere un maketētāja Anna Kande radījusi vēl nebijušu plānotāju. Iedvesmas un radošu izaicinājumu pilnas 366 skaistas un krāsainas dzīves dienas visu vecumu un profesiju pārstāvēm.

Radošais plānotājs, ko izveidojusi māksliniece Amalija Andersone, izmantojot savas radītās gleznas.

Neatkarīgi no tā, vai esi advokāte, mūzikas skolotāja, projektu vadītāja vai fotogrāfe, šis plānotājs ir tieši tev, lai katra diena būtu piepildīta ar daudzkrāsainu prieku un radošu dzīvi. Katru ilustrāciju var izgriezt, ierāmēt un izveidot kā skaistu gleznu pie sienas savā viesistabā, guļamistabā, birojā vai darbnīcā, lai iedvesma un krāsas tevi priecē katru dienu.

Plānotājs, kas kalpos gadiem

Publicitātes foto

Publicitātes foto

“Mans plānotājs” piedāvā kvalitatīvus un gaumīgus plānotājus. Plānošana ir pirmais solis, lai sakārtotu savu ikdienu šajā tik ļoti aizņemtajā laikmetā un izcils plānotājs tam būs lielisks palīgs. Mans gada plānotājs ir perfekta izvēle jebkuram, kurš vēlas efektīvi plānot savu ikdienu un sasniegt savus mērķus. Šajā plānotājā ir viss nepieciešamais veiksmīgai jaunā gada plānošanai.

Piedāvājumā ir plānotāji ar krokodilādas imitācijas vākiem, kuru lielākā priekšrocība ir tas, ka tie ir lietojami vairākus gadus pēc kārtas - katru gadu ir nepieciešamas iegādāties tikai jaunas lapas.

Šie plānotāji ir ilgtspējīgi, unikāli un padarīs plānošanu tīkamu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv