© Foto: Pexels.com

Nereti ir tā, ka līgava un līgavainis lauza galvu par to, kā lai kāzu dienā pārsteidz ne tikai viesus, bet arī sevi, ļaujot kreativitātei un oriģinalitātei gūt virsroku. Neierastās kāzu dekorācijas ir viena no atbildēm.

Krāsainās dūmu sveces kāzās mūsdienās ir viena no top tendencēm, jo tās efektīvi izskatās ne tikai dzīvē, bet arī fotogrāfijās un kāzu video, ko pēc gadiem skatīties ar smaidu sejā.

Pateicoties dūmu svecēm, ir iespējams īstenot pat vispārdrošākās idejas. Par to ir pārliecināti arī kāzu fotogrāfi, kas izmanto šo fonu, noķerot maģiskus mirkļus. Prieks par to, ka dūmu sveces ir draudzīgas kāzu budžetam, tāpēc uztraukums, ja kaut kas ar pirmo reizi neizdosies, kā tas bieži vien dzīvē notiek, nebūs, jo, izpētot cenas internetā, secināms, ka tās ir cenu amplitūdā no 4 eiro līdz 10 eiro par vienu sveci.

Un tas, salīdzinot ar citām kāzu izmaksām, ir iepriecinoši.

Foto: Pexels.com

Dūmu sveču klāsts

Kāzu dienas fotosesiju var īstenot pēc savām iespējām, jo tās 21. gadsimtā ir vērienīgas. Par to liecina dūmu sveču klāsts, jo krāsas ir dažādas un patiks jebkurai gaumei.

Īpaši jāuzteic košās krāsas, piemēram, sarkanā un zilā, kas bildēm dos citu noskaņu un, iespējams, pat raksturu.

Foto: Pexels.com

Uzdrīksties radīt tādas kāzu bildes, kas neatstās vienaldzīgus, lai lūkotos jūsu laimes dienā arī pēc gadiem.

Dūmu sveces nav bīstamas

Lai arī dūmu sveču ražotāji uz etiķetes norāda, ka tās aizliegts turēt rokās, jo šīs sveces uzkarst, taču jāatzīst, ka tās nav bīstamas un tas ir svarīgs faktors. Dūmu sveces tur pie apakšas, kad stieplīte tiek parauta, lai deglis varētu veikt savu funkciju.

Foto: Pexels.com

Vai dūmu sveces var nokrāsot balto kāzu kleitu? Tā jautās līgava. Atbilde ir nē. To nav iespējams izdarīt, ja dūmu granātu vērš prom no sevis. Turklāt dūmu sveces nosaukums pasaka visu priekšā. Krāsviela ir dūmos.

Degšanas ilgums

Arī sveču ilgums ir dažāds, sākot no 15 līdz pat 90 sekundēm. Taču īpaši kāzu fotosesijām rekomendē tās sveces, kas ilgst 90 sekundes, jo tajā laikā fotogrāfs var uzņemt vairāk nekā 10 kadrus un kāds būs izcils, jo efekts ir redzams un iespaidīgs.

Radiet neaizmirstamas atmiņas

Foto: Pexels.com

Ļaujieties dūmu valdzinājumam. Frāze, ko bieži nedzirdēsiet kāzās, taču šeit ir stāsts.

Būsim godīgi. Kāzu diena paskrien vēja spārniem, tāpēc apstādiniet laiku pašu spēkiem. Kaut vai ar dūmu sveču palīdzību, jo pastāv iespēja, ka sveču izraisītais efekts dos sajūtu, ka atrodaties citviet.

Foto: Pexels.com

Mirklis jums diviem vien, fotoaparāta zibšņiem klusi noklaudzot. Tā ir skaista pieredze, ko baudīsiet tikai jūs abi - kāzu dienas laimīgie. Un pēc desmit un divdesmit gadiem spēsiet atskatīties ar sentimentālām izjūtām. Taču mīlestības nebūs mazāk.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv