H&M iepazīstina ar H&M Studio S/S24 kolekciju Parīzes modes nedēļas laikā ar pagaidu izstādi vēsturiskā ēkā netālu no Palais Garnier, informē Sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs Sanita Kalniņa.

Ar nosaukumu "La Maison" iespaidīgā telpa ir iztēlota kā elegants, izsmalcināts Parīzes dzīvoklis, kurā ir izstāžu zāle un arhīvs, kas izvietots īpaši izveidotā vidē. Ekskluzīvā atklāšanas ballītē 26. februārī atklāja telpu, kurā Ama Lou uzstājās nelielam modes cilvēku skaitam, savukārt Hanija Dižūna (Honey Dijon) bija DJ pasākuma ballītē. Viesu vidū bija Īrisa Lova (Iris Law), Aleksa Čanga (Alexa Chung), Harī Nefa (Hari Nef), Džila Kortlīva (Jill Kortleve), Tīna Kunakeja (Tina Kunakey) un Karolīna Daūra (Caroline Daur).

No 27. februāra līdz 29. februārim sabiedrībai ir atvērta “La Maison” telpa Parīzē, lai radītu vizuāli aizraujošus mirkļus, kas atspoguļo H&M Studio lielisko estētiku. Eleganta atmosfēra, kas piesātināta ar H&M ikonisko sarkano nokrāsu, izstāde ietver virkni tematisku telpu ar mākslinieciskām instalācijām, kas aicina viesus izpētīt H&M Studio iepriekšējās un tagadējās kolekcijas.

Galvenās detaļas no topošās S/S24 kolekcijas tiks izstādītas līdzās sirreālisma stila instalācijai lielā stāstu grāmatā, kurā ietverti radoši vizuāli kolekcijas uzskates materiāli. Tikmēr apskatei būs pieejami arī H&M Studio arhīva kolekciju attēli, kā arī H&M Studio ikoniskās spilvenu somas rotaļīgas instalācijas. Izstādē ekskluzīvi būs iespējams iegādāties arī ierobežota daudzuma spilvena somas versiju pūderzilā krāsā.

“H&M Studio izstādes atklāšanas ballīte bija lieliska! Izstāde ir iespēja negaidītā veidā prezentēt mūsu jaunāko S/S24 kolekciju Parīzes modes nedēļas laika,” stāsta Ann-Sofija Johansone, H&M sieviešu apģērbu dizaina nodaļas vadītāja un radošā konsultante.

H&M Studio izstāde “La Maison” atrodas 51 Boulevard Haussmann, 75009 Parīzē, un ir atvērta publikai no 27. februāra līdz 29. februārim. H&M Studio S/S24 kolekcija tiks prezentēta vietnē hm.com 12. martā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv