© Foto: pixabay.com

Jaunmēness parasti ir laiks jauniem sākumiem, taču šis Jaunmēness Vērša zīmē ir citādāks. Šis nav laiks, kurā pieņemt pārsteidzīgus lēmumus un steigties ar jaunām rīcībām, bet gan samazināt tempus un sasakņoties savās saknēs.

Jaunmēness Vērsī aicina būt šeit un tagad, šajā mirklī, šajā elpā, šajās emocijās. Veltīt laiku rūpēm par sevi un vērot. Jaunmēness Vērša zīmē iestāsies 8.maijā plkst.06:21.

Apstājies un vēro

Foto: Pexels.com

Vēro sevi, savu telpu savu dzīvi. Kā tu šobrīd sevi redzi? Vai stāvi stabili un droši uz zemes? Cik dziļas ir tavas saknes? Zini, ja saknes ir dziļas, tad nav jābīstas no vētras. Apstājies un paskaties. Paskaties, cik tālu esi nonācis, kur atrodies šobrīd? Un vai virzies tev pareizajā virzienā? Visums rāda un norāda, bet atbildība darīt vai nedarīt pieder tikai tev.

Apstājies un novērtē. Novērtē, kas tev šobrīd ir, par ko tu agrāk tikai varēji sapņot? Ko tu esi sasniedzis, par ko agrāk tikai sapņoji? Dzīve ir spēle un tās noteikumus radi tu.

Apstājies un sadzirdi. Sadzirdi, ko par tevi saka tavi cilvēki? Ko par tevi saka tava apkārtne? Un, galvenais, ko par tevi saki tu pats? Ja tu domā, ka tu vari un, ja tu domā, ka tu nevari, abos gadījumos tev ir taisnība. Apstājies un samīļo. Samīļo sevi, katru savu šūnu un šūniņu. Saki sev visskaistākos vārdus, jo tu sev esi visskaistākais. Tu esi viens no viena.

Zeme simbolizē matēriju

Foto: pixabay.com

Jaunmēness Vērsī pārstāv zemes elementu. Zeme simbolizē matēriju, fizisko telpu, mūsu pamatus. Lai labāk saprastu, cik stabili tu stāvi uz zemes, dodies pie zemes, dodies dabā. Aizved sevi pastaigā tur, kur tieši tu vislabāk jūties un sajūti zemes enerģiju zem sevis.

Šobrīd pavasara saule aizvien vairāk silda un uzsilda zemi, un zemes enerģija tālāk uzsilda tevi. Dodies dabā, lai iepauzētu un uz mirkli apstātos savas dzīves skrējienā.

Un sazemē sevi šajā mirklī, tieši šeit un tagad. Ļauj dabas ritmiem aizvest sevi atpakaļ pie sevis, savās mājās. Ļauj dabas dziedinošajām vibrācijām dziedināt tavu mentālu, fizisko un dvēseles telpu. Daba ir baznīca. Daba ir templis. Daba ir svētnīca. Daba esi tu. Dodies dabā un tu visu sapratīsi daudz labāk, skaidrāk, patiesāk. Ļauj sev atslābināties. Ļauj sevi palutināt. Ļauj sev vienkārši būt.

Samazināt trokšņus ap sevi

Foto: pixabay.com

Šis Jaunmēness aicina arī tevi doties klusumā un mierā un savienoties ar savu intuīciju. Lai sadzirdētu savu intuīciju, ir būtiski samazināt trokšņus ap sevi un trokšņus savā prātā. Mēs dzīvojam laikmetā, kad visas mūsu maņas - redze, dzirdi, oža, garša un tauste - ir pārstimulētas. Ir laiks uz brīdi to apstādināt. Dodies pilnīgā klusumā un patiesi sadzirdi savu elpu, patiesi sajūti savus sirdspukstus, patiesi uztausti un sasmaržo sevi. Ieraugi sevi no malas - uz kādiem fundamentiem tu šobrīd stāvi savā dzīvē.

Foto: pixabay.com

Jaunmēness Vērsī parādīs tavu patieso dzīves realitāti, kāda tā ir tieši šeit, tieši tagad. Tas parādīs patiesību, visu patiesību un neko citu kā patiesību. Vērsis mīl atklātību, godīgumu un patiesību. Tādēļ viņš grib, lai tu redzi savu patieso patiesību. Un, ja tavā patiesībā ir kas tāds, kas nav patiess, tad to tu ļoti skaidri sajutīsi.

Mēs varam sev stāstīt un iestāstīt, ka viss ir kārtībā un ka dzīvē viss ir labi, bet Jaunmēness Vērsī nāks ar tik spēcīgu patiesības enerģiju, ka mēs vairs nevarēsim izlikties tur, kur nav patiesības.

Mēs sirds dziļumos zinām, kas mēs esam un kas mēs neesam, un kādu dzīves ceļu gribam iet. Bet ļoti bieži mums pietrūkst drosmes uzdrošināties. Un to arī vēlas Vērsis, lai tu saņem drosmi un uzdrošinies. Drosmi dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlas tavs sirds kodols. Būvēt tādu dzīvi, kādu vēlies tu. Darīt to, ko vēlies tieši tu. Tikai tu un vienīgi tu pats to vari izdarīt. Pirmais solis - atminies, kas tu esi. Otrais solis - saņem drosmi un kļūsti par to, kas tu patiesībā esi.

Cik laimīgs tu jūties

Foto: pixabay.com

Šis Jaunmēness tev sniegs drošu platformu, lai tu paskatītos godīgi un patiesi uz visām savām dzīves jomām. Cik sakārtotas un stabilas tās ir? Mūsu dzīves lielo laimi veido daudzu mazo laimīšu kopums.

Katru dienu tu atrodies daudzās tev svarīgās dzīves jomās. Vai tās ir attiecības, veselība, vai finanses, karjera, vai mājvieta, emocijas - katra no šīm jomām ir ļoti, ļoti svarīga. Katra veido daļiņu tavas lielās laimes.

Pajautā godīgi sev, cik laimīgs tu jūties ikvienā no šīm jomām? Jo zini, ja izjūti nestabilitāti, nepiepildījumu kādā no dzīves jomām, citai jomai to nākas kompensēt. Attiecības nevar aizstāt finanses, karjera nevar aizstāt veselību un mājvieta nevar aizstāt emocijas. Katrai jomai ir jābalstās uz saviem laimes pamatiem un ja to nav, tad mūsu laimes namiņš sāk šķobīties. Dodies dabā, dodies klusumā, dodies pie sevis un godīgi ieraugi, kāda šobrīd ir katra tavas dzīves joma.

Laime ir ceļojums

Foto: pixabay.com

Tāpat atceries, ka laime nav galamērķis, tas ir ceļojums. Ceļojums, kurā tu dodies katru dienu atkal un atkal. Ceļojot pa šo Jaunmēnesi, ļauj sev vienkārši būt un vairot laimes vibrācijas sevī. Patiess prieks un laime dzimst iekšpusē, tā nav meklējama ārpus. Tā nav meklējama citos cilvēkos vai notikumos. Laime nav meklējama ārējā pasaulē, jo ārpasaule tikai spoguļo to, kas patiesībā ir tevī. Un atceries, ka Vērsis grib tev parādīt tavu patiesību.

Patiesa laime rodas tad, kad dodies ceļojumā atpakaļ pie sevis un atļauj sev dzīvot to dzīvi, kuru atnāca uz šīs zemes piedzīvot tava dvēsele. Ieskaties drosmīgi savā sirdstelpā, kur mīt tava patiesā patiesība.

Un stingrā mīlestībā stādini to, kas grib traucēt tev šajā ceļā. Esi godīgs pret sevi. Esi patiess pret sevi. Esi drosmīgs. Esi mīlestība.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv