© Ekrānšāviņš

ELITA DRĀKE par “jauna autore” un “kā būtu, ja būtu”, par ritmu pēc mēness kalendāra un daudzām dzīvēm vienlaicīgi, par “mīļo” Kosmosu un Elitas fenomeniem, par “man nekas nav nejauši” un “es plūstu dabīgi”, par “grāmata apritē ir 100 gadus” un “ir trāpīts”, par domformu spēku un dejām līdz rītam.

Raidījums ir paredzēts pilngadīgām personām.

Raidījumā var būt iekļauta produktu izvietošana, iespējams tiek lietoti necenzēti vārdi, alkohols un smēķēts. Atgādinām: alkohola, tabakas un nikotīna izstrādājumu lietošanai ir negatīva ietekme uz veselību, šo produktu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Raidījuma veidotāji lūdz ņemt vērā, ka pausts tiek tikai un vienīgi viņu personīgais viedoklis, kas izriet no publiskā telpā pieejamās informācijas. Atvainojamies, ja raidījuma laikā esam kādu aizskāruši ar pateikto.

Dž.Spot patur visas tiesības uz raidījumā publicēto materiālu. Jebkura informācijas nodošana trešajām personām, kopēšana, pārpublicēšana un/vai citēšana elektroniskajos vai drukātajos medijos, jebkurā veidā un apjomā, ir pieļaujama tikai pēc saskaņošanas ar Dž.Spot raidījuma vadītājiem un raidījuma viesi. Pēc saskaņošanas, citēšanas un vizuālās informācijas tālāk izmantošanas gadījumos, atsauce uz Dž.Spot raidījumu un publicitātes pirmavotu www.nra.lv ir obligāta.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv