Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dailes teātrim svētki – Džilindžeram un Rešetinam meitiņas

Dailes teātra galvenais režisors Dž. Dž. Džilindžers (46) un viņa sieva aktrise Elīna Dzelme (25) šā mēneša sākumā sagaidījuši pasaulē nākam savu pirmdzimto – meitiņu.

Par vēl vienu meitiņu bagātāka šonedēļ kļuvusi arī Dailes teātra aktiera Intara Rešetina (32) un viņa sievas fitnesa treneres Zandas Zariņas-Rešetinas ģimene (32).

Režisors Dž. Dž. Džilindžers un par viņu divdesmit gadus jaunākā aktrise un gleznotāja Elīna Dzelme pēc divu gadu ilgām attiecībām apprecējās pērn 16. maijā – mūžīgu mīlestību abi viens otram solīja Kristus Pestītāja Svētbildes pareizticīgo baznīcā. Abu mīlestība uzplauka laikā, kad Dž. Dž. Džilindžers vēl bija precējies ar skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašnieci Binniju Ārbergu (36). Starp citu, abu attiecību sākumposmā režisors jauniņajai aktrisītei uzticēja galvenās lomas uzreiz trijās savās režisētajās izrādēs, bet Binnija par vīra romānu ar simpātisko aktrisi esot uzzinājusi pēdējā.

Elīnai Dzelmei šī ir pirmā laulība, bet režisoram – piektā. Džilindžeram (starp citu, īstajā vārdā viņš ir Raimonds Rupeiks) jau ir pieaugusi meita Laine Rupeika, kura dzimusi viņa pirmajā laulībā. 2006. gadā Laine savam slavenajam tētim jau dāvājusi mazmeitu Beāti. Režisora otrā sieva bija tulkotāja Gunita Mežule, bet trešā – pazīstamā rakstniece Dace Rukšāne (tagad – Sčipčinska).

Bezgala laimīgi, sagaidījuši savu otro atvasi, ir arī aktieris Intars Rešetins un viņa sieva, titulu «Mis Latvija 2002» un starptautiskā konkursa «Mrs. Infinity 2009» īpašniece, sporta kluba «Global Fitness» trenere Zanda Zariņa-Rešetina. Par mazo māsiņu priecājas arī abu pirmdzimtā – Elīza Marija, kurai 23. oktobrī būs jau seši gadi. Zanda ir talantīgā aktiera otrā sieva, bet Intara pirmajā laulībā – ar tolaik vēl topošo režisori Inesi Mičuli –, kas sievas neuzticības dēļ aprāvās pēc trīsarpus kopdzīves gadiem, bērnu nebija.