Pirmdiena, 13.maijs

redeem Ira, Iraīda, Irēna, Irina

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Žanna Dubska atklāj savus Jaunā gada plānus

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Televīzijas kanāla «STV Pirmā!» realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» galvenie varoņi neilgi pirms šīs sezonas noslēguma sērijas atklāja savas 2020. gada apņemšanās un plānus.

Žanna Dubska iemācīs iepirkties arī ciema ļaudis

Sarunā ar »Vakara Ziņām« stiliste Žanna Dubska pastāsta, ka kopā ar pazīstamo zobārsti Alēnu Butkēviču, kas šobrīd gan lielākoties mitinās Ņujorkā, īstenojusi labdarības akciju - pārvērtības kādai dāmai, kura tika laimīgi izvēlēta konkursa kārtā. Viņa atklāj, ka laimīgajai konkursa dalībniecei tika pasniegta īsta Ziemassvētku dāvana. Alēna parūpējās par šīs dāmas zobu veselību, vizāžiste Dita Grauda uzbūra grimu, bet frizieris Kristaps Slakters veidoja frizūru. Protams, pati Žanna sniedza stila konsultāciju un pasniedza dāvanu karti no modes un izklaides centra «Riga Plaza» 150 eiro vērtībā, lai iegādātos kādu no piemeklētajiem tērpiem. Laimīga tā dāma, kas ir ieguvusi tik vērtīgu balvu gan materiāli, gan emocionāli.

Uz jautājumu, ko tad stiliste ir apņēmusies paveikt 2020. gadā, Žanna atbild, ka plāni ir vērienīgi: «Man ir tik lieli plāni 2020. gadam! Protams, ka tas viss ir saistīts ar to, ka Žanna Dubska iziet «online» - (tiešsaistē internetā; - red. piez.). Es gribu, lai Žanna Dubska ir pieejama katrai dāmai un dažādās formās - ar konsultācijām, treniņiem un lekcijām. Tas ir liels, liels plāns, kuru sāku īstenot jau tagad, decembrī. Pirmais pilotprojekts tika uzdāvināts šova dalībniecei Magonei, kas varēs saņemt pie manis konsultāciju.

Vēl man ir projekts, kas saistīts ar ekoloģiju. Es to saucu par «Smadzeņu ekoloģiju». Man ir pārliecība, ka ir saražots tik daudz dažādu lupatu, ka cilvēkiem skapji ir pilni no iedzīves un mantām un plīst no nevajadzīgajām lupatām, ko viņi nemāk ne sakomplektēt, ne novalkāt. Un tikai turpina pirkt un pirkt. Es gribētu cilvēku smadzenēs un prātos iztīrīt domāšanu, ka vajag nopirkt vēl vienu lupatu, mantu, kleitu vai topu. Mēs jau zinām, ka cīsiņus nevar lielā daudzumā iebāzt mutē. Vairāk vai mazāk, bet vajag to procesu regulēt. Ir jāsakārto arī apdomīga iepirkšanās. Mums nekur nemāca, kā iepirkties - ne skolā, ne ģimenēs. Varbūt jauniešiem, kas visu informāciju «izrok» internetā un mācās paši, nevajag šādu mācību, bet viņu vecmāmiņām noteikti vajag, lai varētu orientēties veikalos. Jo šķiet, ka visur ir viens un tas pats, vai arī tiek iegādātas daudz nevajadzīgu drēbju. Es gribu šo lietu nobremzēt, lai jebkurš mazā ciematiņā zina, ko pirkt. Lai ikviens var iegūt labākā stilista konsultāciju.»