Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Sports

Znarokam un Vītoliņam - Georga lentītes; Skudra - "noniecina" mūsējos

© f64.lv

Daudzi sporta līdzjutēji jūtas nedaudz vīlušies par to, ka slavenie rīdzinieki, kādreizējie mūsu izlases spēlētājs un treneris Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks uz šodienas hokeja spēli devušies ar Georga lentītēm pie krūtīm.

Kā zināms, tad šodien postpadomju telpā tiek svinēta Krievijas armijas uzvara Otrā pasaules kara laikā, kas tiek dēvēta par Uzvaras dienu. Viens no šīs dienas simboliem ir Georga lentīte, kas daudzviet redzama arī Rīgas ielās. Zīmīgi, ka šodien, Pasaules čempionātā hokejā Latvijas valstsvienība tiekas ar Krievijas izlasi, ko trenē O. Znaroks. "Znaroks un Vītoliņš piesprauduši Georga lentītes, abi sēž Krievijas komandas benķītī.Pārliecība un nauda," ar nožēlu pauž Eiropas parlamentadeputāts Artis Pabriks.

Savukārt Motoapvienība "Dieva Suņi" šo faktu komentē ar ironisku: "Harijs Vītoliņš 9 kolorado nokrāsās."

Interesanti, ka šodien "ierakuma otrā pusē" darbojas arī vēl viens slavens latvietis Pēteris Skuda, kurš ilgstoši bijis KHL kluba Ņižņinovgorodas "Torpedo" galvenais treneris. Šodien P. Skudra komentē Latvijas-Krievijas spēli KRievijas televīzijā un pauž pārliecību, ka latviešiem ir jāzaudē "sausajā", turklāt- ar lielu starpību.

sociālajos tīklos atzīst: "Klausos Skudru un viņš saka, ka rezultātam bija jābūt 6-0,bet ko domājat Jūs?"

Savukārt kāds cits komentētājs norāda: "Protams, Latvijai šodien nav labākā spēle, bet tas sviests, ko Skudra kuļ krievu TV ēterā - wow!"