Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Beness Aijo rupji apsaukā Merkeli

© facebook, Beness Aijo

Vācijas kancleres Angeles Merkeles izteiktais ultimāts Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam saniknojis Donbasā esošo Latvijas Republikas pilsoni un prokremlisko kaujinieku Benesu Aijo.

„Kas viņa tāda, tā sagrabējusī fīrere Merkele, lai izteiktu ultimātu Krievijai? Mēs piekritīsim pamiera plānam, ja mūs viss apmierinās. Kas attiecas uz jūsu draudiem par jaunām sankcijām, tad mums nemaz nav bail, jo Krievija jau lieliski nodemonstrējusi, ka var izdzīvot „Ekonomiskā kara” apstākļos ar rietumiem un, ja ASV „ukropiem” iedos ieročus, tad mēs, neņemot vērā sabiedrības viedokli, ievedīsim savus, līdz zobiem apbruņotos karavīrus, lai aizstāvētu Donbasu,” savā facebook profilā raksta B. Aijo. Savu viedokli B. Aijo papildinājis ar linku uz news.rambler.ru rakstu, veltītu šim pašam jautājumam.

Kāda Olga Kubara Doumas pie B. Aijo raksta pierakstījusi reti cinisku komentāru: „Nezinu vai mūsu raķetes aizvilks līdz Vašingtonai, bet nu līdz Berlīnei – mierīgi!”

Kā ziņo „The Wall Street Journal” Vācijas kanclere Angele Merkele sarunu laikā par mieru Ukrainā Krievijas Federācijas prezidentam Vladimiram Putinam izteikusi ultimātu piekrist Vācijas un Francijas sagatavotajam plānam, kas ļautu izbeigt karadarbību Ukrainas austrumu reģioniem.

A. Merkele brīdinājusi – ja Krievija mēģinās vienošanos bloķēt vai kādā veidā traucēt tās pieņemšanu, sankciju pastiprināšana pret Krievijas kompānijām turpināsies.