Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Naumova ar ģimeni izvairās no skaļiem pasākumiem

Tērpusies vasarīgā apģērbā, Marija Naumova apmeklēja Aknīstes novadā notiekošo festivālu «Sansusī». © no personīgā arhīva

Ar joni tuvojas elegantās latviešu dziedātājas Marijas Naumovas solo koncerti, ar kuriem viņa noslēgs vasaras sezonu, kā arī ciemošanos Latvijā. Šovasar Marija ar ģimeni – vīru Raiti Bullītu un abu dēlēnu Artūru – bauda Latvijas labumus un aktīvi apskata dzimtās zemes skaistākās vietas. Aizvadītās nedēļas nogalē Marija ar ģimeni bija devusies uz «Sansusī» festivālu Aknīstes novadā.

«Aizvadītajās brīvdienās sev par lielu prieku un patīkamu pārsteigumu atklājām festivālu «Sansusī». Klasiskā mūzika visai ģimenei pilnīga miera gaisotnē nekurienes vidū. Absolūta paradīze bērniem – šūpoles, ziepju burbuļi, radošās darbnīcas, multenes uz lielā ekrāna, ūdens šļaksti un neierobežota brīvības izpausme. Un, protams, mūzika – skaista, mierīga, interesanta, izzinoša. Guvām daudz patiesa prieka! Mēs neesam skaļu masu pasākumu mīļotāji, taču šeit daba saplūda ar mūziku un absolūti vienkāršu cilvēka prieku. Vienīgi žēl, ka mēs varējām atbraukt tikai uz vienu dienu,» sajūsmu par kopīgi pavadīto laiku ar ģimeni neslēpa Marija Naumova.

Vēl pirms došanās uz Parīzi dziedātāju Mariju Naumovu ar koncertiem «Kādā jaukā dienā» varēs sastapt 27. augustā Jelgavā, 28. augustā Valmierā, 30. augustā Liepājā un 29. augustā Dzintaru koncertzālē festivāla «Latvijas pērles» ietvaros.