© Publicitātes foto

Seksuālā bauda arvien vairāk tiek uzskatīta par daļu no vispārējās labklājības. Vēl pirms desmit gadiem seksa rotaļlietas bija atrodamas tikai seksa veikalos, kas slēpās sānieliņā vai pilsētas rajonos, kur aktīvi darbojās seksa industrija, Čaka iela Rīgā, Sarkano lukturu kvartāls Amsterdamā.

Šķiet, ka tagad ierīces tiek pārdotas visur, sākot no tradicionālajiem universālveikaliem un beidzot ar aptieku ķēdēm un maziem eco pārtikas veikaliem, nemaz nerunājot par interneta veikaliem. Mazumtirgotāji pielāgojas pieaugošajam pieprasījumam pēc seksuālās labsajūtas. Laikā no 2018. gada līdz 2021. gadam šīs frāzes pieminējumi pakalpojumā Twitter pieauga seškārtīgi. Šai tēmai tiek pievērsta uzmanība arī filmās un televīzijas seriālos. Guļamistabas prieki tiek pieņemti kā svarīgi vispārējās labklājības un veselības aspekts.

2023. gadā šī tendence pieauga. Jau 25-30% pieaugušo Amerikā, Lielbritānijā, Vācijā un Francijā pieder seksa rotaļlietas. Un tie ir oficiālie dati, kas ir iegūti pēc saražoto preču pārdošanas apjomiem. Tirgus turpina strauji augt.

Publicitātes foto

Pārdošanu veicina ne tikai pieprasījums, bet arī novatorisks dizains, kas ir pievilcīgs jaunākiem lietotājiem, no kuriem daži, iespējams, ir atraduši "antīkus" vibratorus, kas darbojas tikai ar vienu ieslēgšanas - izslēgšanas pogu. Pašlaik vispieprasītākie ir lieli, plastiski falla formas modeļi; plaukstas lieluma uniseksa intīmās masāžas ierīces no mīksta silikona visdažādākās formās un krāsās. Un šādam pieprasījumam par labu spēlē fakts, ka cilvēki izvēlas dzīvot vieni. Īpaši tas novērojams Eiropā un Amerikā.

Jaunās paaudzes seksa rotaļlietas

Seksa rotaļlietu izmantošana var uzlabot seksuālo disfunkciju, seksuālo baudu un to, kā jaunu vēsmu var ieviest attiecībās ar partneri. Kā arī rotaļlietu izmantošana var palīdzēt, piemēram, ja ir grūtības sasniegt orgasmu. Rotaļlietu pielietojums seksa laikā ir lielisks un tālredzīgs veids, jo daudziem cilvēkiem ir rutinēta vai pat nelaimīga seksuālā dzīve.

Publicitātes foto

Mūsdienās seksa rotaļlieta ir būtisks un pieņemams elements naktsskapīša atvilktnē pie gultas, jo seksuālā veselība ir ļoti svarīga, un masturbācija uzlabo fizisko un emocionālo labsajūtu. Kad gūstat orgasmu, ķermenī atbrīvojas endorfīmi. Turklāt orgasmi var uzlabot miega kvalitāti, mazināt stresu un stiprināt iegurņa un tūpļa muskuļus.

Seksa rotaļlietas un masturbācija ir lieliski veidi, kā iepazīt savu ķermeni un izzināt to, kas padara jūs laimīgu. Labas seksa rotaļlietas vairākkārt liks justies pārliecinātam un kontrolētam. Un šie teikumi nav reklāmas saukļi jeb klišejas.

Labākās seksa rotaļlietas, lai paspilgtinātu jūsu solo

Publicitātes foto

Neliels ieskats trīs augsto tehnoloģiju seksa rotaļlietu 2023.gada piedāvājumā - “Smile Makers” , “LELO” un “So Divine”. Jaunākās versijas, katra ierīce piedāvā optimālu baudījumu un veicina veselīgu seksuālo labsajūtu. Piedāvājumā ir vibratori, klitora stimulatori, intīmo vietu masieri un daudz kas cits, kas ļaus iestatīt savu ritmu un sasniegt jaunas baudas virsotnes.

“LELO” ir seksa rotaļlietu zīmols, kas ražo greznas, izsmalcinātas un unikālas seksa rotaļlietas. Arī “Smile Makers” zīmols palīdz sievietēm atklāt savu seksualitāti. Savukārt “Divine” ir augstas kvalitātes seksa rotaļlietas un aksesuāri, kas radīti no ķermenim drošiem materiāliem un izstrādāti tā, lai tie darbotos harmonijā ar ķermeni, radot baudu un gandarījumu.

Smile maker

1.Spēcīgs sūkšanas vibrators

Publicitātes foto

Ar trīs maināmām galviņām un unikālu gaisa impulsu tehnoloģiju šī mazā, bet varenā rotaļlieta piedāvā piecus dažādus intensitātes režīmus. Ražotājs: Smile Makers The Poet.

2.Šis lūpu krāsas formas vibrators ir izveidots kopā ar Mumsnet, lielāko tiešsaistes forumu mātēm (mumnet.com), un tam ir izliekts gals ar apaļām malām, lai nodrošinātu maksimālu baudījumu.

Publicitātes foto

Šis diskrētais, ūdensnecaurlaidīgais dizains ir ieprogrammēts ar trim ātrumiem un diviem pulsācijas režīmiem, kas ir ideāls, lai palīdzētu jums izpētīt savu ķermeni.

3.Šī savdabīgā rotaļlieta, kurai ir liesmas formas galva, kas nodrošina pilnīgi jaunu sajūtu pieredzi, rada spiedienu uz visām pareizajām vietām. Pat tas nosaukums ietver visu - “Ugunsdzēsējs”.

Publicitātes foto

Lelo

1.Brīvroku, divu motoru vibrators

Publicitātes foto

Vibrators piedāvā G-punkta stimulāciju un ārējās vibrācijas, lai sniegtu jums līdz šim vislabāko kulmināciju.

2.Smart Wand rokas vibrators

Publicitātes foto

Īpaši kluss, taču jaudīgs. Vibrators ir bezvadu, ūdensizturīgs un izgatavots no gluda silikona. Šī ir diskrētā rotaļlieta, kas ieprogrammēta ar astoņiem dažādiem masāžas veidiem.

3.ENIGMA Wave ir zīmola pirmā trīskāršā stimulējošā rotaļlieta, kas paredzēta, lai sniegtu jauktus orgasmus (jaukts orgasms ir vairāku erogēno zonu, piemēram, klitora, G punkta un tūpļa vienlaicīga stimulēšana).

Publicitātes foto

Divine

1.Klitora stimulators

Publicitātes foto

Uzlabojiet savu vienatnē pavadīto laiku ar sūkšanas stimulatoru, kas izstrādāts ar vienpadsmit dažādiem sūkšanas paterniem, lai palielinātu intensitāti.

2.Pash Ribbed Vibrators

Publicitātes foto

Mīksts silikona vibrators ar rievotu tekstūru ar trim ātruma iestatījumiem un septiņiem pulsācijas modeļiem.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv