© *

Krāsas, tas ir skaisti. Mēs tās mīlam, mēs ar tām spēlējamies. Bet dažkārt gribas kaut ko pavisam dabīgu. Gadās arī tā, ka mūsu nagi ir saguruši pēc nemitīgiem gelish eksperimentiem un tiem nepieciešams atjaunoties. Japāņi jau izsenis zināja skaistu un dabīgi spīdīgu nagu noslēpumu.

Mēs sekojam līdzi jaunākajiem nagu trendiem - stilīgākie toņi, forma, dizains un aksesuāri, bet bieži aizmirstam par paša naga veselību. Japānas manikīrs ir īsts SPA taviem nagiem. Skaisti, spīdīgi, veseli nagi bez nagu lakas? Jā, tas ir iespējams. Iepazīsties - Japānas manikīrs.

Japānas manikīrs

Japānas manikīrs ir īpašs manikīra komplekts, kurš sastāv no speciālām vīlēm, pastas un pūdera, ko manikīra laikā iestrādā dabīgā naga plātnē. Pastu sastāvā ir dabiskas izcelsmes sastāvdaļas, kuru pamatā ir bišu vasks un māli. Pasta nagus padara stiprākus, samazina nagu šķelšanos un padara tos veselīgi spīdīgus. Spīduma noturība 2-3 nedēļas. Japānas manikīra gaita:

1. Tiek izveidota nagu forma un iegūts vēlamais nagu garums.

2. Tiek veikts manikīrs, apstrādātas kutikulas.

3. Ar maigu vīli tiek atvērti naga plātnes slāņi, lai tajos varētu iestrādāt pastu.

4. Naga plātnē tiek iestrādāta pasta nr.1.

5. Naga plātne tiek nopulēta ar pūderi nr.2.

Kam piemērots Japānas manikīrs:

- Sievietēm, kuras nevēlas vai kaut kādu iemeslu dēļ nevar (medicīnas studenti, ārsti, citu profesiju pārstāvji, alerģija pret mākslīgo pārklājumu u.c.) nēsāt mākslīgo nagu pārklājumu.

- Pēc mākslīgā nagu pārklājuma noņemšanas.

- Nagiem, kas šķeļas, ir trausli, novājināti.

Mēs visas vēlamies skaistus, sakoptus, spēcīgus un veselus nagus. Taču dzīve ir dzīve - nagi mēdz lūzt, šķelties un pie kārotā garuma neizdodas tikt dabīgā ceļā. Japānas manikīrs ir lielisks veids, kā šo problēmu risināt, nevis paslēpt zem mākslīgā pārklājuma kārtas.

Šis būs skaists rituāls taviem nagiem, kas rezultēsies ar patīkamu roku masāžu un pilnīgi noteikti - uzlabotu pašsajūtu. Koptas rokas ir tava vizītkarte.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv