© Foto: Scanpix

Skaistuma un veselības industrija iet kopsolī ar laiku un rada arvien jaunas ierīces, izmantojot augstās tehnoloģijas un mākslīgo intelektu. 10 visneparastākie jaunumi.

Publicitātes foto

Austiņas, kas veicina matu augšanu

Britu zīmols CurrentBody prezentējis neparastu viedierīci plikpaurainajiem melomāniem - pasaulē pirmās bezvadu austiņas, kas veicina matu augšanu uz galvas. Ierīce CurrentBody Skin LED izskatās pēc ķiveres. Tajā iemontētas 120 LED lampiņas stimulē matu augšanu un palēnina to izkrišanu. Lai sasniegtu rezultātu, ķivere 16 nedēļas jānēsā 10 minūtes katru dienu. Runā, ka ar savu pamatuzdevumu - translēt mūziku - tās tiek galā labi. Jaunums tiek pārdots ASV par 860 $.

Foto: Opatra

Cimdi roku atjaunošanai

Neparastā HandyLight viedierīce no kompānijas Opatra balstās uz gaismas terapijas efektu. Speciālajos cimdiņos ir iestrādātas 20 sarkanas un 20 zaļas LED lampiņas ar infrasarkanā starojuma piedevu. Tas palīdz samazināt vecuma pigmentācijas plankumus un sīkas grumbiņas uz rokām. Pēc ražotāju solījumiem 20 minūšu procedūra ikdienu pēc 4 nedēļām sniegs fantastisku rezultātu. Tāpat šī ierīce palīdz atbrīvoties no sāpēm locītavās.

Publicitātes foto

Gudrais vibrators

Vibrators ar mākslīgo intelektu The Lioness Vibrator sniedz pašapmierināšanos jaunā līmenī. Viss, kas no jums tiek prasīts, ir praktizēties, bet gudrās tehnoloģijas noskaidros, kas jums sagādā vislielāko baudu. Vibrators ir aprīkots ar speciāliem sensoriem, kas mēra iegurņa muskuļu kustības (tas ir viens no galvenajiem ierosmes indikatoriem). Pēc seansa ir jāielādē speciāla aplikācija datorā vai telefonā un ekrānā varēsiet redzēt visu savu orgasmu ainu. To izanalizējot, sapratīsiet, kā panākt, lai orgasmi kļūtu krāsaināki. Jaunuma cena - 299 $.

Publicitātes foto

Brilles uzacu augšanai

Kompānijas Opatra izstrādātā ierīce IBROW ir pasaulē pirmā mājās lietojamā viedierīce, kas palīdz nostiprināt un atjaunot uzacis, palielināt matiņu biezumu, pastiprināt krāsu un biezumu. Aparāts sevī apvieno infrasarkano starojumu un sarkano LED terapiju. Ražotāji ievērojamu rezultātu sola pēc 6 nedēļām, katru dienu viedierīci lietojot tikai 3 minūtes.

Publicitātes foto

Miega gredzens

Cilvēki, kas cieš no bezmiega, gadiem ilgi cenšas izprast problēmas cēloni. Nesen miega analīzei tika izveidota rokassprādze-trekeris aproces veidā. Bet daudziem tā nepatika - pārāk masīva un traucēja gulēt. Savukārt Oura Ring sagādās vēm mazāk neērtību nekā parastais gredzens. Viedierīces iekšpusē izvietoti sensori, kas seko miega fāzēm, ķermeņa temperatūrai, sirdsdarbībai, miegā sadedzināto kaloriju skaitam utt., bet visa informācija tiek parādīta mobilā telefona īpašajā aplikācijā. Gredzeni pieejami dažādās krāsās un dizainā, ir pat ar briljantiem. Bāzes modeļa cena - 299 $.

Publicitātes foto

Skropstu uztīšanas knaibles

Nepaklausīgi mēdz būt ne tikai mati uz galvas, bet arī skropstas. Ir speciāli izgatavotas skropstu uztīšanas knaibles Lash Star ar apsildi. Šī miniatūrā un elegantā viedierīce būtībā izmanto to pašu tehnoloģiju, ko izmanto matu ruļļi. Taču jāizturas saudzīgi - nedrīkst turēt pārāk tuvu skropstu pamatnei, lai negūtu apdegumu. Toties runā, ka rezultāts ir fenomenāls.

Publicitātes foto

Uzacu veidošanas printeris

Daudzām sievietēm uzacu dizains ir īsta problēma, jo skaisti “uzzīmēt” uzacis ir sarežģīti. Tāpēc kompānijas L' Oreal jaunumu - Brow Magic uzacu printeri - var uzskatīt par revolucionāru. Kā tas darbojas? Vispirms jānoskenē seja. Pēc tam aplikācija, izmantojot papildināto realitāti, piedāvās savus ieteikumus uzacu formai. Jums jāizvēlas, kas patīk. Pēc tam uz uzacīm jāuzklāj praimeris (grima bāze) un jāuzvelk pa tām ar ierīci - tajā esošie 2400 uzgaļi nokrāsos uzacis precīzi kā attēlā.

Publicitātes foto

Austiņas ausu tīrīšanai

Jebkurš ārsts jums teiks, ka tīrīt ausis ar vates kociņiem ir kaitīgi: tie nevis atbrīvo ausis no sēra, bet gluži otrādi iestumj to vēl dziļāk. Rezultātā var veidoties sēra aizsprostojumi. Lai izvairītos no šīs problēmas, kompānija SafKan Health izstrādājusi pirmo automatizēto ausu tīrīšanas ierīci OtoSet. Kā notiek process? Ausīs tiek ielikti speciāli vienreiz lietojamie uzgaļi un pa tiem ausī nonāk speciāls šķīdums, kas sēru sašķeļ un izvelk ārā. Viss notiek ātri un bez jebkāda diskomforta.

Publicitātes foto

Kosmētiskais kombains

Korejas kompānija Amorepacific izstrādājusi divus kosmētikas kombainus personificētas kosmētikas radīšanai. Cosmechip ierīce palīdzēs izveidot krēmu mājas apstākļos. Aktīvais čips, kas satur sausās bioloģiski aktīvas sastāvdaļas, īpašā veidā sajaucas ar ūdeni, un rezultātā tiek iegūts jums vajadzīgais produkts - vissvaigākais un radīts personīgi jums. Tā kā ādas vajadzības visu laiku mainās (atkarībā no apkārtējās vides un gadalaika), ierīce ņem vērā arī to. Otrs aparāts TONEWORK ar mākslīgā intelekta palīdzību veido dekoratīvo kosmētiku un individualizētu grimu. Vispirms tas veic precīzu sejas krāsas analīzi, bet pēc tam veido individuālus dekoratīvos līdzekļus - tonālo krēmu un lūpu krāsu, kas jums derēs perfekti.

Foto: Taobao

Lūpu palielināšanas aparāts

Uz iepriekšējo augsto tehnoloģiju jaunumu fona šī viedieierīce var šķist visai primitīva, taču tā esot diezgan efektīva. Vakuuma ierīce lūpu palielināšanai darbojas kā piesūceknis: jāpiespiež ierīce pie lūpām un jāizsūknē gaiss. Ražotāji sola, ka, lietojot ierīci, dažu nedēļu laikā var palielināt lūpas līdz pat 50%, turklāt rezultāts saglabāsies diezgan ilgi.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv