© Publicitātes foto

Dāvana mīļotajai ir sensitīva lieta. Lai arī dāvanas mērķis ir iepriecināt savu vienīgo, jārēķinās ar vienu – to, ko viņa saņems zem eglītes, gribēs zināt viņas draudzenes, mamma. Kaut kādā ziņā tas uzliek lielāku atbildību, izvēloties dāvanu. Lūk dažas idejas.

Rotas

Publicitātes foto

Rotaslietas ir viegli nomainīt, taču daudzi cilvēki mēdz valkāt vienas un tās pašas rotaslietas katru dienu — un tam ir labs iemesls. Tā var būt kāda ļoti nozīmīga rota, piemēram, ģimenes mantojums vai saderināšanās gredzens, kas piešķir apģērbam stilu un personisku mērķi. Ja viņai ir šāda rota, būs vieglāk piemeklēt dāvanu.

Vai arī var izmantot modernu bižutēriju. Rotu izvēlei pluss ir tajā, ka tās neiziet tik ātri no modes kā, piemēram, kurpes. Un, ja dāvina klasiskus nagliņauskarus ar pērli vai dimantu, tad var pat teikt, kad šai dāvanai ir mūžīga vērtība.

Jāņem vērā, ka nekad pasaulē nav bijusi tik apsēsta ar zīmolu precēm, kā tagad. Tāpēc auskari ar Chanel vai Gucci logo būs tieši laikā.

Ir pēdējais brīdis kaut ko no piedāvātā dāvanu klāstā pasūtīt vai nopirkt juvelierizstrādājumu veikalā.

Publicitātes foto

Gucci auskari - 480 euro.

Publicitātes foto

Louis Vuitton logo auskari - 475 euro.

Publicitātes foto

Plāns sudraba (925) gredzens ar iegravētiem simboliskiem Gucci motīviem, tostarp acīm, sirdīm, putniem, ziediem un savstarpēji savienotu G burtiem. Cena - 310 euro.

Publicitātes foto

Kokteiļa gredzens uz diviem pirkstiem - 650 euro

Publicitātes foto

Šobrīd modes pasaulē koķetē ar deviņdesmitajiem, tāpēc atgriežamies pie tolaik tik populāras vārda plāksnītes kaklarotas. Sex and the City skatītāji noteikti atceras galvenās varones Kerijas sentimentālo rotu. Kāpēc šādu dāvanu nepalikt zem eglītes?

Publicitātes foto

Hermès Glenan rokassprādze. Cena - 320 euro. Minimālistei šī vienkāršā, bet elegantā pītā ādas rokassprādze piešķirs krāsainību.

Smaržas

Dzīvē ir pārāk īsa, lai smaržotu vienādi. Šogad vien tika laisti klajā simtiem jaunu aromātu, un kāpēc lai viņa nepārbaudītu kādu no jaunajiem aromātiem? Lūk, tikai daži no jaunumiem.

Vaniļas cienītājām

Publicitātes foto

Burberry Goddess Eau de Parfum. Cena - 170 euro/100ml.

Publicitātes foto

Gucci Guilty Elixir Eau de Parfum. Cena 175 - euro/100ml.

Citrusaugļi

Publicitātes foto

YSL Libre Absolu Platine Eau de Parfum. Cena - 165 euro/100ml.

Publicitātes foto

Chanel Chance Eau Fraiche. Cena - 160 euro/100ml.

Ziedi

Publicitātes foto

Dior J’adore l’Or. Cena - 180 euro/100ml.

Publicitātes foto

By Kilian Can’t Stop Loving You. Cena 280 - euro/100ml.

Top 5 dāvanas pasaulē

Šis tops ir veidots, ievērojot slavenību un aristokrātu sajūsmas kliedzienus. Tās ir lietas, ko aktīvi slavē influenceres. Šogad vislielāko sajūsmu ieguva Blissy zīda spilvendrāna.

Publicitātes foto

Blissy spilvendrāna no ir 100% zīdkoka zīda. Cena Blissy spilvendrānas svārstās no 90 euro standarta izmēram līdz 110 euro par King izmēru.

Publicitātes foto

Lola masāžas pistole. Mazāka par iPhone un viegli turama vienā rokā. Tās panākumu atslēga ir tajā, ka to var izmantot gan apmeklējot sporta zāli, šādi iesildot vajadzīgos tricepsus un bicepsus, gan relaksējoties mājās, vakarā pirms miega. Cena - vidēji 80 euro.

Renpho acu masieris ar silto gaisu. Cena - 80 euro.

Publicitātes foto

Tam ir iebūvēti sildīšanas spilventiņi un skaļruņi, lai baudītu mūziku (ko ar Bluethooth var savienot ar savu viedierīci), regulējama kompresija un pieci dažādi režīmi, lai palīdzētu acīm atpūsties. Pateicoties salokāmajam un pārnēsājamam dizainam, to var ņemt līdzi, lai kur arī dotos.

Louis Vuitton Horizon Light Up austiņas. Cena - 1660 euro.

Publicitātes foto

Dizaineru izgaismotas austiņas? Nākamais līmenis. Un kā pievienotā vērtība ir tas, ka tie izskatās kā stilīgi aksesuāri.

Dyson Airwrap Multi-Styler, cena - 499 euro.

Publicitātes foto

Tas žāvē, veido, loko, sacirto. Piešķir formu. Nogludina un paslēpj nepaklausīgos matus. Neatkarīgi no tā, vai attiecībās valda romantika vai šī ir ierīce, par kuru viņa runā pēdējos četrus mēnešus, tā noteikti iekaros sirdi. Un varēs palielīties draudzenēm.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv