© Publicitātes foto

Slavenais luksusa zīmols Balenciaga nesen publikai piedāvāja savu jauno 2024.gada ziemas kolekciju. Tajā ir iekļauti īpaši ziemas sportam domāti apģērbi - jakas, zābaki, bikses utt.

Tomēr kā pārsteiguma elements ir sniega dēlis, kuras cena ir nedaudz zem 6000 euro. “Balenciaga Skiwear” sērija sastāv no progresīviem, termiskiem, ērtiem un saules, sniega un citu kataklizmu aizsargājošiem elementiem - virsdrēbēm, aksesuāriem un ziemas sporta aprīkojuma.

Reklāmas bildes ir mākslīgā intelekta radīti attēli, kas skatītāju aizved uz vientulīgu pludmali. Augstās modes ziemas apģērba un pludmales fona pretstatījums rada vizuāli pārsteidzošu kontrastu, kas ir mulsinājis sabiedrības locekļus. Instagramā tauta “šūmejas” par šo provokatīvo gājienu.

Publicitātes foto

”Aizved savu sniega aprīkojumu uz pludmali zīmola pirmajai slēpošanas tērpu kolekcijai: slēpes, snovborda dēļus, sniega zābakus, no okeāna drazām pārstrādātus snīkerus,” vēsta uzraksts zem publicitātes attēliem. Šis vilinošais starts liek modes entuziastiem rosīties un snovbordistiem mulsumā kasīt galvu.

Kolekcija ieturēta klasiskos toņos - melns, balts, sarkans. Slēpošanas jakas cena ir 4500 euro, kargo stila bikses 2900 euro, zābaki - 1400 euro. Tiem, kas vēlas baudīt kaut ko no jaunās kolekcijas, ir iespējams iegādāties budžetam draudzīgāku “kārumu”- Balenciaga zeķes, kuru cena ir 200 euro.

Kolekcija veikalos būs pieejama no 15.novembra. Lielākajiem faniem ir iespēja jauno kolekciju pasūtīt internetā jau šodien.

View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv