Nav noslēpums, ka Latvijā laikapstākļi mēdz būt dažādi un aukstajā sezonā cepure ir must have. Taču cepurei nevajadzētu pildīt tikai vienu funkciju – sasildīt, tā var būt arī lielisks tēla papildinājums un stilīgs aksesuārs.

Galvenais atrast tādu, kas iederas garderobē un atbilst personīgajam stilam. Protams, ka, izvēloties cepuri, ir jāņem vērā, kādas virsdrēbes valkāsiet šajā sezonā. Kā arī nedaudz jāpaanalizē savs stils un dzīvesveids. Ja esat klasiska stila cienītājs un katru rītu dodieties uz ofisu, nevajadzētu izvēlēties pārlieku sportisku cepuri, savukārt, ja pārsvarā pārvietojaties ar auto, nevajadzēs siltu cepuri utml.

Publicitātes foto

Kādas cepures ir aktuālas šajā sezonā?

Berete

Publicitātes foto

Jā, šī klasiskā un Parīzes sajūtas izraisošā cepure ir aktuāla jau vairākas sezonas, papildinot aktuālo preppy trendu. Tā lieliski izskatīsies ar ādas jaku, trenci, mēteli. Vēlams to vilkt kopā ar kaut ko ne izteikti sportisku un ne pie pārāk klasiska tēla.

Publicitātes foto

Kažokādas cepure

Publicitātes foto

Aktuāla fasona kažokādas cepure noteikti ir ne tikai veids, kā tēlu padarīt īpaši aktuālu un interesantu, bet arī silts variants gada aukstākajām dienām. Vērts pieminēt, ka aktuālajām cepurēm, protams, neizmanto īstu kažokādu.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

“Bucket”

Publicitātes foto

Spaiņa formas cepures ir aktuālas jau vairākas sezonas pēc kārtas. Aukstajā sezonā varat izvēlēties šo cepuri interesantākā variācijā, piemēram, no ādas.

Publicitātes foto

Kepons

Publicitātes foto

Vintāžas stila sportiski keponi ir ļoti aktuāli arī rudens sezonā. Tie lieliski izskatīsies kopā ar žaketēm un trenčiem, arī ar mēteli un pufaiku. Tēlam nav obligāti jābūt sportiskam, lai vilktu keponu.

Publicitātes foto

Balaklava

Publicitātes foto

Adītas balaklavas nav domātas tikai bērniem, jau vairākas sezonas tās ir lielisks papildinājums aktuālam rudens vai ziemas tēlam. Tas ir silts, ērts variants un arī izskatās ļoti stilīgi.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Trikotāžas cepure

Unikāls variants vienmēr ir adīta cepure. Izvēlieties apjomīgākas un biezākas cepures, tas ne tikai izskatīsies labāk, bet arī modernāk. Protams, cepure bāzes toņos būs drošāks variants, taču veikalos izvēle ir plaša, tāpēc šo cepuri varat izvēlēties gandrīz jebkādā tonī. Izmantojiet iespēju izvēlēties to kā akcenta aksesuāru savam tēlam, piemēram, ja jums ir bēšas krāsas trencis, skaisti izskatīsies oranža cepure.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Šīs sezonas aktuālais toņu savienojums:

  • pelēks + sarkans
  • brūns + pelēks
  • zaļš + oranžs
  • rozā + zaļš
  • pelēks + violets

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv