© Publicitātes foto

Jau izsenis Ziemassvētku dāvanām piemīt īpaša maģija. Pirmkārt, vērtība ir tajā, kas šīs dāvanas pasniedz un dāvina. Otrkārt, pašas dāvanas vēstījums un dāsnā misija.

Un, treškārt, Ziemassvētku vakarā jebkura dāvana apbur, jo tā tiek pasniegta ne tikai no sirds, radot neviltotu prieku, bet gan šajā svētku laikā, kas, ticiet vai nē, bet katru gadu no jauna, liek elpot rāmāk, izbaudot kopā būšanu ar tiem, kas ir paši dārgākie, kā arī neļauj šajā Ziemassvētku drudzī atslābt, meklējot dāvanu, kas būtu īstā un vienīgā.

Publicitātes foto

Un kā šos pašus dārgākos, mīļākos un visādi citādi pasaulē svarīgākos cilvēkus mēs varam neiepriecināt. Tieši tā! Pat tādas domas nav. Mēs, iepriecināsim! Tāpēc, ka ikviena sirds ir pelnījusi tikt samīļota. Šoreiz ar Ziemassvētku dāvanas palīdzību.

Tieši tāpēc esmu sagatavojusi īsu dāvanu ceļvedi, kas ir radīts ar mīlestību tepat, Latvijā. Vietējie Latvijas uzņēmēji un zīmoli ir ielikuši visu savu sirdi, lai iepriecinātu. Turklāt ticu, ka kādam šis ceļvedis var būt gluži kā atrisināta krustvārdu mīkla.

Atļaušos gan piebilst, ka šī ir tikai maza daļa no tā, kas ir radīts no vietējiem, jo patiesībā šis saraksts ir tik liels, ka atgādina Ziemassvētku vecīša dāvanu sarakstu. Taču cerības stars neizdziest.

Publicitātes foto

Tāpat esmu pārliecināta, ka kāds vēl 24. decembra rītā ir ieplānojis iepirkšanos tūri kādā vietējā lielveikalā. Tāpēc es ceru, ka jums atvieglošu uzdevumu un kas ir pats svarīgākais mazināšu neziņas derdzīgo “garšu”, aiztaupot stresu un galvas sāpes, ka viss atstāts uz pašu pēdējo brīdi. Ceru, ka šoreiz ietaupīšu laiku un dāvanu ceļvedis noderēs.

“DZINTARS” piedāvā Ziemassvētku dāvanu komplektus un ne tikai

Publicitātes foto

Uzņēmuma “Dzintars” pirmsākumi meklējami 19. gs. vidū, kad tika nodibināta H.A.Brieger ziepju un parfimērijas fabrika. Laika gaitā no tās ir izaudzis visiem zināmais “Dzintars”, kas jau vairāk nekā pusgadsimtu ražo produktus, kas ir neatņemama ikdienas skaistumkopšanas sastāvdaļa miljoniem cilvēku.

“Dzintara” sortimentā ir viss, ko spēj iedomāties - smaržas, lūpu balzami, sejas, matu, ķermeņa, kā arī roku kopšanas līdzekļi. Un arī par mutes dobuma higiēnu ir padomāts.

Turklāt pašlaik “Dzintars” piedāvā ne tikai dāvanu komplektus, bet arī īpašās Ziemassvētku atlaides. Uzticies tam, kas neliks vilties. Uzticies pārbaudītām vērtībām.

Vairāk www.dzintars.lv

Ļaujies “AMORALLES” glāstiem šajos Ziemassvētkos

Publicitātes foto

Šis, manuprāt, ir trauslākais un juteklīgākais Latvijā radītais zīmols. “AMORALLE” liek iztaisnot muguru, uzvilkt augstpapēžu kurpes un baudīt.

Turklāt “AMORALLE” ir padomājusi par šiem Ziemassvētkiem, piedāvājot klientēm īpašo Ziemassvētku kolekciju. Mežģīnes, samts un zīds un vēl, vēl. Viss, lai justos karaliski. Kaut uz mirkli.

Vairāk www.amoralle.com

Apakšveļas zīmols “Wild Spirit” aicina sajust sievišķību

Publicitātes foto

Sieviešu apakšveļa ir lieliska dāvana no mīļotā. Turklāt “Wild Spirit” vārds Rīgā ir ne tikai zināms, bet arī iecienīts. Tur apakšveļas komplekti zūd tikpat ātri kā gardākā kūciņa no skatloga. Turklāt zīmols piedāvā arī dāvanu kartes.

Tāpat nepaliek nepamanīts tas, ka “Wild Spirit” radītāja Dana Bela ir izpletusi spārnus, radot autentiskas rotaslietas - auskarus, kā arī ķēdītes ar kuloniņiem.

Publicitātes foto

Vairāk www.wildspirit.lv

“Renate Rose” elegantie adījumi un lina apģērbi

Publicitātes foto

Zīmola “Renate Rose” smalkie adījumi un lina apģērbi ir radīti dzīvi mīlošajām, dzīves spēcīgajām un elegantajām sievietēm.

Maigie un smalkie adījumi, ko var manīt - jaciņām, plecu apmetņi, vilnas džemperi, šalles, kā arī apaļjakas, tam ir jābūt katras sievietes garderobē, jo derēs jebkurā gadalaikā. Universāla Ziemassvētku dāvana.

Vairāk www.renaterose.com

Mirdzi šajos Ziemassvētkos kopā ar rotu zīmolu “Sildare Jewelry”

Publicitātes foto

Ziemassvētki ir īstais laiks, lai mirdzētu īpaši skaistās rotās. Rotu dizaineres Ilzes Sildares radītās rotas ir novērtētas visā pasaulē, rotājot sievietes - gan uz žurnālu vākiem, gan īpašos dzīves notikumos.

Turklāt pats labākais ir tajā, ka katra rota ir roku darbs, kas nozīmē, ka tāda ir tikai viena. Atļaujies šajos Ziemassvētkos atšķirties.

Vairāk www.sildarejewelry.com

Ienes savā ikdienā tēvzemes saknes kopā ar rotu zīmolu “Baltu Rotas”

Publicitātes foto

Nest savas saknes kā rotu. Katrā rotā dzīvo kāds stāsts. Par zemē un tautā sakņotu dzīves gudrību.

Par dabas nepieradinātību. Par stiprās dzimtās kaldinātu briedumu un drosmi.

Šis zīmols runā pats par sevi. Ar stāstu un ar savu rokrakstu. Arī rotu klāsts ir jebkurai gaumei. Sākot ar gredzeniem, aprocēm, auskariem, kaklarotām un kuloniem, līdz pat apročpogām, piespraudēm un saktiņām. Īpaša Ziemassvētku dāvana, kas paliks paaudzēm.

Vairāk www.balturotas.lv

Parūpējies par gaismu tumsā kopā ar zīmolu “PIKU”

Publicitātes foto

Jūs iemīlēsiet ar aizrautību radītos produktus to unikālā un ilgtspējīgā dizaina, kā arī augstās materiālu kvalitātes dēļ.

Zīmols “PIKU” Latvijā ir pazīstams ar saviem slavenajiem gaismas burtiem, kas var noderēt, kā lieliska Ziemassvētku dāvana, jo ir individuāla un autentiska.

Tāpat arī populārie koka klucīši ar burtiem un ilustrācijām var noderēt ne tikai pašiem mazākajiem, bet arī lielākajiem. Un noderēs, piemēram, lai atsvaidzinātu interjeru, ienesot jaunas vēsmas.

Vairāk www.pikulights.com

“PLŪKT” tēja, kas radīta saviļņojošiem mirkļiem

Publicitātes foto

Uzņēmums nāk no Madonas novada Praulienas, kur atrodas arī “PLŪKT” tējas nams. Tam visapkārt ir maģiskas ziemeļu pļavas, meži, seni koki, miers un putnu balsis.

PLŪKT komanda ir pārliecināta, ka ikviens var izaugt liels no jebkuras vietas pasaulē.

Šodien PLŪKT bioloģiski sertificētās tējas tiek eksportētas uz 18 valstīm un, iepazīstinot pasauli ar ziemeļu savvaļas pļavu un mežu augiem, PLŪKT komanda sevi pārliecinoši dēvē par Ziemeļeiropas tējas kultūras aizsācējiem. Atklāj ziemeļu augu tēju burvību un dabas spēku - no mierpilniem tējas rituāliem līdz autentiskām dāvanām.

Vairāk www.plukttea.com

“White Lilin” - sveces ar dvēseli

Publicitātes foto

“White Lilin” sveces ir dabīgas sojas vaska sveces, kas radītas pašu rokām. Katra svece ir radoša procesa rezultāts, kas sagādā prieku gan pašam zīmolam, gan cilvēkiem, pie kuriem sveces nonāk.

100% dabīgas sveces. Tajās ir 100% dabīgs sojas vasks. Sojas vasku iegūst no sojas pupiņām.

Tā ir būtiska sojas vaska sveču atšķirība un priekšrocība salīdzinājumā ar parafīna svecēm, ko izgatavo no naftas produktiem. Dabīga sojas vaska sveces izmantošanā ir daudz drošākas. Turklāt “White Lilin” ir viena no Ziemassvētku dāvanu izvēlēm, jo sveces simbolizē mūžīgās gaismas ceļu.

Vairāk www.whitelilin.eu

Māksla savās mājās: zīmols “Laima Ceramics”

Publicitātes foto

Prasmīgi un ar mīlestību darināti keramikas trauki un unikāli dizaina objekti, kas ienesīs svētkus katrās mājās.

Īpaši var noderēt, kā skaista Ziemassvētku dāvana, jo dzīve ir par īsu, lai taupītu skaistākos traukus tikai svētku maltītēm vai dāvinātu tos apaļajās dzimšanas dienās.

Keramika, kas apvieno sevī amatniecības meistarību, dizaina pārdomātību un mākslas skaistumu. Roku darbs, kas balstās cieņā un mīlestībā pret dabisko materiālu un izceļ tā būtību.

Vairāk www.laimaceramics.com

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv