© Foto: pixabay.com

Jaunmēness Zivju zīmē ir noslēdzošais jaunmēness šajā astroloģiskajā gadā. Jaunmēness Zivju zīmē ienāk 10. martā plkst. 11.00.

Zivis pārstāv ūdens elementu, un tās aicina atgriezties atpakaļ pie pirmavota, atpakaļ savās okeāna dzīlēs, savā emociju un sapņu pasaulē, savā intuīcijā, pie sava iekšējā bērna.

Jaunmēness Zivīs atgriež mūs atpakaļ pie tā brīža - pirms pašas dzimšanas. Kad tūlīt, tūlīt būsim gatavi ieraudzīt pasauli, kurā piedzimsim, bet, vēl pirms ieraugām Saules gaismu, gribam vēl mirkli pabūt tumšajos dzemdes ūdeņos, kur ir tik labi, tik silti, tik sapņaini…

Foto: pixabay.com

Kā tu esi peldējis šajā gadā?

Un to arī jaunmēness Zivīs šobrīd mums aicina refleklēt un atminēties - kāds ir bijis tavs aizgājušais astroloģiskais gads? Atminies iepriekšējā gada pavasari, kad sākās jauns Saules gads… Kā tu esi peldējis šajā gadā? Vai tava dzīves upe ir bijusi mierīgi plūstoša vai mežonīgi krācoša? Vai piedzīvoji atvarus un bezdibeņus? Vai tiki aizrauts ar zemūdens straumēm? Vai noniri dziļi dziļumā un pēc tam spēji pacelties virspusē, ieelpojot gaisu ar pilnīgi citu jaudu? Kādi šobrīd ir tavi ūdeņi? Vai redzi tajos duļķus vai tie ir kristāldzidri?

Atbrīvošanās no fobijām un atkarībām

Jaunmēness Zivīs ir laiks, kad tuvojamies jauniem beigu sākumiem. Lai mūsos būtu spēks un enerģija iegriezt jauno astroloģisko gadu ar spožu Saules spēku, mums ir svarīgi attīrīt savus ūdeņus. Zini, ka tu nevari ietekmēt dzīves okeāna viļņus, bet vari iemācīties peldēt tajos vai pat labāk - sērfot. Jo vairāk mēs baidāmies, jo spēcīgāki kļūst dzīves viļņi, vairāk tie rauj mūs lejā. Tādēļ atbrīvošanās no fobijām un atkarībām ir ļoti svarīgs šā jaunmēness uzdevums.

Zivis ir garīguma simbols. To enerģija mums atgādina, ka mēs esam garīgas būtnes cilvēka veidolā. Ka esam nākuši no viena avota un ka esam nepārtrauktā plūsmā.

Mēs esam radīti no tās pašas enerģijas, no kā planēta Zeme, Saule, Mēness, citas planētas un zvaigznes. Katrā mūsu šūniņā atrodas tās pašas daļas, kas ikvienā objektā kosmosā.

Mēs visi peldam šajā nebeidzamo iespēju kosmiskajā okeānā. Mūsu domas ir dzīvas. Tās riņķo ap mums. Un, kad mēs kādu domu noķeram un par to sākam domāt atkal un atkal, pēc kāda laika šī doma sāk materializēties mūsu realitātē. Ikviena lieta ir cilvēka radīta. Tā vispirms bija doma, ideja, un, to barojot, šī doma ieguva matērijas apvalku.

Un tieši šobrīd, kad Saule atrodas Zivju zīmē veselu mēnesi, mēs izjūtam sevī daudz domu. Dažkārt nav viegli koncentrēties, jo ir sajūta, ka peldam, sapņojam, pazaudējam saikni ar zemi.

Un patiesībā to arī šobrīd mums ir svarīgi darīt. Jo, ļaujoties sapņošanai un plūdumam, varam savienoties ar vērtīgām atziņām, atklāsmēm, idejām un vīzijām.

Atbrīvot telpu jaunām enerģijām

Foto: pixabay.com

Zivju laikā mums atveras kosmiskais kanāls, lai uztvertu jaunas un vērtīgas domas. Lai uztvertu domas, kuras palīdz atbrīvoties no ierobežojumiem, šaubām un neziņas. Domas, kas palīdz noticēt sev un izsapņot visbrīnumskaistākās fantāzijas. Domas, kas palīdz piedot un palaist, un atbrīvot telpu jaunām enerģijām.

Un tad noticēt, patiesi noticēt, ka vari pārvērst savas domas realitātē. Zivis ir arī ticības zīme. Kam tu tici? Kas ir tavas ticības orientieri? Vai tu tici pats sev? Cik spēcīga ir tava ticība? Kad mēs spējam apvienot ticību un sapņus, tad notiek patiesi brīnumi. Viss, par ko tu sapņoji un kam tu noticēji, materializējas tavā realitātē.

Svarīgākais ir noticēt tik spilgti, tik koši, tik viedi, ka pazūd šaubas, pazūd bailes, pazūd ierobežojumi un pat prātam neiespējamais kļūst iespējams.

Foto: pixabay.com

Jāsaņem norādes no Visuma

Šī jaunmēness atslēga ir vienkārši būt, ļaujot iedvesmām nākt no Visuma okeāna. Mēs bieži domājam, ka mums kaut kas jādara, lai īstenotu savus sapņus. Šis jaunmēness māca, ka šobrīd mums nav jādara nekas. Mums vienkārši jāsaņem norādes no Visuma. Tādēļ ir svarīgi vērot un ievērot, skatīties un ieskatīties katrā zīmē, norādē, simbolā, dzirdēt un patiesi sadzirdēt katru vibrāciju, skaņu, intonāciju. Caur mūsu maņām Visums ar mums runā. Jo sapņaināki un plūstošāki būsim, jo skaidrāk uztversim mums vajadzīgo informāciju.

Meditācijas, mūzika, nesteidzīgas pastaigas, klusuma prakses, dienasgrāmatas rakstīšana ir ļoti ieteicama šajā laikā. Zivis aicina just. Sajūti sevi šajā stāvoklī. Kāds tas ir tieši šobrīd, kādas ir tavas emocijas tieši šobrīd. Esi sevis un savas dzīves vērotājs. Nemēģini kaut ko mehāniski ietekmēt, bet gan vienkārši ļaujies. Šajā vienkāršajā esības enerģijā tu vari saņemt ļoti nozīmīgas atklāsmes un norādes.

Brīvrakstīšana caur jušanu

Foto: pixabay.com

Viena no brīnišķīgām praksēm, ko vari veikt pirmajā jaunmēness dienā, kad gan Saule, gan Mēness atrodas Zivju zīmē, ir brīvrakstīšana caur jušanu. Paturpini savā dienasgrāmatā šos teikumus “Es jūtos…”, “Es sajūtu sevī…”, Es sapņoju par...”, “Es iztēlojos…”, “Manas dziļākās fantāzijas ir…” un uzliec plūstošu mūziku, un ļauj savai zemapziņai un intuīcijai aizpildīt pārējo. Pieraksti visu, kas nāk.

Atvēli šai praksei nesteidzīgu un neierobežotu laiku. Atslēdz prātu, ļauj rokai plūst un izraksti visu, ko tā izjūt, sajūt. Kad būsi visu izrakstījis, pārlasi rakstīto. Zivis mums māca, ka jūtas glabā informāciju. Ļaujot sev ienirt arvien dziļāk savā zemapziņas jūtu okeānā, mēs atšķetinām būtiskus savas enerģijas pavedienus. Un tie savukārt var norādīt, kur mīt mūsu bloki, bailes, fobijas, arī aizvest pie mūsu vīzijām, sapņiem. Pamodināt ticības spēku, ka spējam ikvienu savu sapni pārvērst realitātē, ja vien pārstājam baidīties un uzticamies.

Vienmēr ir trīs atbildes

Foto: Depositphotos

Šis jaunmēness Zivīs mums māca uzticēties procesam. Taču būtiski ir arī atzīmēt, ka ceļš uz taviem sapņiem un vīzijām var nebūt tieši tāds, kādu tu esi iedomājies. Jo zini, ka Visumam uz tavu lūgumu vienmēr ir trīs atbildes: 1) JĀ! 2) JĀ, bet nedaudz vēlāk! 3) Man tev ir paredzēts kas labāks! Un šo atziņu ir svarīgi paturēt prātā un uzticēties.

Jo atminies, ka Visums tevi dzird un grib tevi atbalstīt tajos sapņos un iecerēs, kas nāk no tavas sirds. Taču, cik ātri, kādā veidā un kurā telpā tas notiks, būs atkarīgs no tā, cik kristāltīri būs tavi ūdeņi, tavas emocijas, tavas vibrācijas.

Jo tīrāki tavi ūdeņi, jo vieglāk taviem sapņiem ir atpeldēt pie tevis. Tavs uzdevums ir tīrīt un attīrīt savus ūdeņus, garšīgi sapņot, un par pārējo Visums parūpēsies. Tici un uzticies! Tici un ļaujies! Tici un sapņo!

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv