Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dombrovskas dēls raud par mammas zaudējumu

© Andrejs Strokins / f64

Brīdī, kad tika paziņots – šovā «Dejo ar zvaigzni 3» ceturto vietu iegūst stiliste Dana Dombrovska, viņas četrgadīgais dēls Krisofers Pauls saķēra seju un izplūda asarās. «Jāuzvar bija manai mammītei!» puika šņukstot paziņoja »VZ«.

Stilistes Danas Dombrovskas un mūziķa Andra Kiviča četrus gadus vecais dēls Kristofers Pauls bija viens no aktīvākajiem šova «Dejo ar zvaigzni» līdzjutējiem – kā nohipnotizēts viņš sekoja līdzi katram savas mātes un viņa deju partnera Aleksandra Aļošina deju solim, jau mirkli vēlāk traucoties deju laukumā arī pats, lai abiem dejotājiem pasniegtu krāšņus ziedus. «Deviņas nedēļas no vietas šovu skatījās arī kāds mazs bērns, kuram nepārtraukti tika borēts tikai viens vārds – uzvara!» »VZ« pēc šova atklāja Dombrovska. Mirklī, kad pārējie šova dalībnieki pozēja fotogrāfiem, sniedza autogrāfus un saņēma apsveikumus, viņa nomaļus no visiem klusi mierināja raudošo dēlu. «Viņš bieži mēdza atkārtot: «Manai mammītei par piedalīšanos šovā būs septiņi eiro!» Protams, viņš pārdzīvoja to, ka beigās viss izvērtās mazliet citādi. Viņš jau vēl ir tikai bērns un nesaprot, ka deju šovs ir tikai spēle, kurā kādam ir arī jāzaudē. Manam bērnam nav viegli zaudēt, pat spēlējot «Cirku», tāpēc es viņu ļoti labi saprotu. Es arī viņa vietā raudātu,» teica Dombrovska.

«Manai mammītei vajadzēja pirmo vietu!» pēc šova »VZ« šņukstot klusi paziņoja stilistes Danas Dombrovskas četrgadīgais dēls Kristofers Pauls. Mammas ceturtā vieta šovā «Dejo ar zvaigzni 3» puikam kļuva par iemeslu pusstundu ilgai asaru jūrai.