Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ozola pāridarītājs piesit pusaudzi

© Uģis Grantiņš, Sergejs Jerohins

Ik pa laikam boksa ringā vai vismaz tā tuvumā redzams pašmāju repa ciltstēvs Ozols, tomēr panākumi cīņas sportā viņam joprojām ir bēdīgi.

Pirms kāda laika reperis Ozols (Ģirts Rozentāls) aizvadīja savu kārtējo profesionālā boksa cīņu, taču šoreiz nevis ar kādu no mūziķiem, bet ar pieredzējušo Pāvelu Suhlovu. Ozols atzina pretinieka pārākumu pēc punktiem, tādējādi piedzīvojot ceturto zaudējumu četrās aizvadītajās cīņās. Šoreiz Ozols iejutās skatītāja ādā, vērojot sava nesenā pāridarītāja Suhlova boksa maču ar 17 gadus veco kluba «Tukuma brāļi» bokseri Artūru Novičenoku. Arī šoreiz pasaules vicečempions pankrationā (paveids cīņām bez noteikumiem) Suhlovs izcīnīja uzvaru pēc punktiem, liekot kapitulēt par sevi 13 gadus jaunākajam tukumniekam. «Ko lai saka, laba cīņa. Bija interesanti!» cīņas gaitu komentēja Ozols. Viņš pasākuma beigās tomēr kāpa ringā – lai apbalvotu galvenās cīņas uzvarētāju Oļegu Jemeļjanovu, kas, uzvarot Viesturu Saldavu, kļuva par jauno Latvijas smagā svara MMA čempionu.

Protams, arī šoreiz neiztika bez sieviešu «slaktiņa»… Latvijas stiprāko bokseri Agnesi Božu ringā aizvietoja viņas audzēkne Nora Isadžanjana, kura «plēsās» ar somieti Rouzu Hendriksoni. Pirms cīņas dāmas bija smukas un sapucētas, bet pēc divkaujas viņas bija ar izspūrušiem matiem un sasistu seju kā pēc «divdiennieka»… Viss bija korekti – meitenes ringā cīnījās Božas uzraudzībā (sportiste iejutās ringa tiesneša ampluā), un stiprāko noskaidroja pēc boksā atļautajiem noteikumiem.