Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Konkursa "Mis un Misters Latvija" pikantērijas un skandāli - Fogele sūdzas KNAB un policijai

© F64 Photo Agency

Aizvadītajā svētdienā 25 gadu pastāvēšanas jubileju atzīmēja konkurss «Mis un Misters Latvija» un pie viena tika noskaidroti šā gada glītākie jaunieši. Diemžēl bez skandāliem neiztika arī svētku reizē.

Svētkos sarīko ķīviņus

Iepriekš skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele stāstīja, ka šā gada fināls būs īsta svētku diena: šādu konkursu ērai Latvijā šogad aprit 25 gadi, un uz finālu tikšot aicināti visi bijušie konkursu dalībnieki. Tomēr vārdi nesaskanēja ar darbiem, – aģentūras «Mis Latvija» direktore konkursu pārvērta par sava veida placdarmu intrigām un darīja visu, lai konkursā nebūtu redzams pērn titulu ieguvušais Kaspars Romanovs, – ­«Misters Latvija 2011» pat netika laists uz skatuves nodot titulu šā gada uzvarētājam, viņa vietā to darīja «vicemisters» Jānis Rumpis. «Noslēgtajā līgumā ar aģentūru ir daudzas nepilnības, un mūsu juridiskās attiecības beidzās krietni pirms paredzētā laika. Es negribēju akli pakļauties, manuprāt, neadekvātām un nepamatotām prasībām. Savukārt Inta tāpēc nevēlējās mani redzēt uz skatuves un darīja visu, lai es te neparādītos,» »VZ« apgalvoja Romanovs. Viņš gan neprecizēja, par kādām konkrētām saistībām ir runa.

Pārējiem aizliedz kontaktēties

Tā kā konkurss norisinājās Ķīpsalā notiekošās izstādes laikā, to vērot no skatītāju rindām varēja ikviens, kas ir iegādājies biļeti uz izstādi. Arī Romanovs šādā veidā ieradās konkursā. «Mums ir draudzīgas attiecības, taču Inta uz Kasparu ir nikna, tāpēc ar viņu kontaktēties ir bīstami – nokaitināsim vēl Intu. Uz Agritu (imidža psiholoģi Agritu Grosbarti) jau ir noskaitusies, jo viņa sarunājās ar «ādas žaketi»,» sarunā ar »VZ« anonīmi atzinās kāds no bijušajiem konkursantiem. Arī pats Kaspars neslēpa, ka ir Fogeles «melnajā sarakstā». «It kā jau gribētos kopā ar pārējiem nosvinēt konkursa 25 gadu dzimšanas dienas jubileju pēcāk notiekošajā ballītē, taču, cik saprotu, tur iekļūt varēs tikai ar Intas [Fogeles] atļauju. Laikam jau uz ballīti nedošos,» secināja Romanovs.