Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kombuļu Inese ievietota krīzes centrā

© Vakara Ziņas

agaidām neskaidru iemeslu dēļ krīzes centrā kopā ar bērniem nonākusi Inese Cibuļska, biežāk saukta par Kombuļu Inesi. Citkārt tik atvērtā un komunikablā dziedātāja šoreiz izvairījās no sarunas.

Tas, ka Kombuļu Inese vairs neuzturas savā dzīvesvietā, bet pārvākusies uz krīzes centru, »VZ« tapa zināms pavisam nejauši. Viņa atcēlusi vairākas savas uzstāšanās un sazinās lielākoties ar īsziņu starpniecību, informējot, ka uzturas Talsu krīzes centrā. Kā zināms, tā ir iestāde, kas sniedz atbalstu bērniem, sievietēm un viņu ģimenēm krīzes situācijās, darbojas kā izglītības un atbalsta centrs bērnu, sieviešu un ģimeņu labklājības veicināšanai, kā arī sniedz stacionārus un ambulatorus rehabilitācijas pakalpojumus vardarbībā cietušajiem bērniem un sievietēm.

»VZ« izdevās sazināties ar Kombuļu Inesi, tiesa, ne bez grūtībām. Pēc vairākkārtējas sarunas pārcelšanas viņa optimistiskā balsī apstiprināja, ka atrodas krīzes centrā un šajā iestādē kopā ar bērniem «atpūšoties». Pēc tam saruna pārtrūka un, mēģinot sazināties atkal, uz zvanu atbildēja kāda sieviete, kas sevi dēvēja par Ineses draudzeni Evitu. Viņa pauda, ka Inese esot aizņemta ar bērniem un atbildēt nevarēšot. Viņa kategoriski noliedza, ka dziedātāja būtu cietusi no vardarbības. «Viņai viss ir kārtībā. Es arī šeit atpūšos, atbrīvojos no depresijas,» pauda Evita. Uz iebildi, ka krīzes centrs ir neparasta vieta, ko izvēlēties atpūtai, sieviete pauda, ka mājās tas neesot iespējams, jo tur apkārt esot daudz cilvēku. Pēc tam Inese pati uz zvaniem tā arī vairs neatbildēja.

Jāpiebilst, ka aizvadītā gada laikā dziedātājai tiešām gājis raibi. Izšķiroties no drauga, dāņu uzņēmēja Benda, viņa krita itāļu uzņēmēja Serdžio skavās, kurš pratis ne vien apčubināt bērnus, gatavot garšīgus ēdienus un apmaksāt rēķinus, bet arī nodarboties ar seksu 24stundas diennaktī. Šis romāns beidzies neveiksmīgi pēc tam, kad itālis izlidinājis pa logu Ineses kaķi. Nevar nepieminēt arī skandālu saistībā ar Sanda Kiopa klipu «Dziļāk vēl», kurā puskaila filmējās dziedātāja, tādējādi nonākot tiesā un iedzīvojoties sodā par nepiedienīgu uzvedību. Patlaban Inese, šķiet, ir kopā ar citu itāli– Paskvāli Adario. Vismaz pēdējie foto, kurā abi redzami kopā, internetā ievietoti vēl 11.novembrī. No otras puses– jocīgi, kāpēc Kombuļu Inese, kura internetā reklamē iespēju uzaicināt spēlēt ballēs un koncertos duetu «Tyros», kurā viņa, cik var noprast, dzied kopā ar savu jauno draugu, patlaban ir krīzes centrā. Nav izslēgts, ka meklēt speciālistu palīdzību Cibuļsku pierunājusi Priekules bāriņtiesa, kurā dziedātājai bija jāsniedz paskaidrojumi par oktobrī notikušo skandālu bārā «Maska». Tur dziedātājas koncerta laikā uz skatuves lauzies puskails Sandis Kiops, kas, iespējams, arī nebūtu nekas īpašs, ja vien to nevērotu dziedātājas mazgadīgais dēls.