Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Latvijas miljonāru sarakstu papildina Elīna Maligina

Elīna Maligina pēdējā pusgada laikā, kopš pāragri mūžībā aizgāja viņas vīrs – miljonārs un mecenāts Valērijs Maligins, ir daudz pārdzīvojusi. Beidzot atraitnes Elīnas situācija ir atrisināta, viņas advokāti Mārtiņš Krieķis (no kreisās) un Pāvels Rebenoks ir panākuši ļoti veiksmīgu konfliktsituācijas risinājumu. © Elīnas Maliginas arhīvs

Gandrīz pēc pusgadu ilga konflikta, kašķiem un strīdiem, arī policijas iesaisti par pāragri mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas «Olainfarm» vadītāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina atstātā mantojuma pārdali, kas tiek lēsts 70 miljonu apmērā, ir panākta vienošanās. Beidzot ir apmierinātas visas iesaistītās puses – gan māksliniece un atraitne Elīna Maligina, gan Valērija trīs meitas – Nika, Irina un Anna Emīlija, kuru pārstāv mamma Signe Baldere-Sildedze. Pēc šīs vienošanās varam apsveikt gleznotāju Elīnu Maliginu, jo viņas vārds papildinās Latvijas miljonāru sarakstu.

Elīnas Maliginas pārstāvji - advokāts Mārtiņš Krieķis un zvērinātu advokātu biroja «Rebenoks & Vilders» advokāts Pāvels Rebenoks atturas komentēt vienošanās procesu.

Ir vienīgi zināms, ka abas puses notāra kabinetā ir pavadījušas no pieciem vakarā līdz vēlai naktij, līdz beidzot Elīnas advokāti panākuši, ka atraitnei no dzīvesbiedra atstātā mantojuma pienākas 10 miljoni eiro.

»Vakara Ziņu« aptaujātie eksperti norādīja, ka šādās lietās, kas līdzīgas Elīnas Maliginas gadījumam, advokātu honorāri parasti sastāda 30-50% no summas.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv