Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Puzikova lencēja beidzot tiek pie kāda titula

© Kaspars Ūdris

Pagājušajā nedēļā kokteiļbārā «Sapņi un kokteiļi» norisinājās konkurss «Malibu princese», kurā kronēta, pēc organizatoru vārdiem, «atraktīvākā, skaistākā, dzīvi mīlošākā un izveicīgākā pasākuma dalībniece – 22 gadus vecā Dārta Lipska».

Jāatzīst, ka par to šaubu nav...

Pieteikšanās konkursam «Malibu princese» visupirms norisinājās sociālajā tīklā «Draugiem.lv», kur pieteikumus iesniedza 650 meitenes. Lai izvirzītu savu kandidatūru, dalībniecēm vajadzēja lejupielādēt savu foto, atbildēt uz jautājumu, kādēļ tieši viņa pelnījusi kļūt par «princesi», kā arī nosaukt piecas lietas, bez kurām nav iedomājama neviena ballīte –mūsdienu «šovpaaudzei» grūti jautājumi. Dalību finālā nodrošināja vai nu žūrijas (vērtējot meiteņu prezentācijas un sevis pasniegšanas prasmes citu pusfinālistu konkurencē), vai arī skatītāju balsojums (sociālajā tīklā), taču beigu galā uz pasākumu ieradušos dāmu skaits izskatījās aplam mazs – vajadzēja būt vismaz ducim. Labi, cik nu bija, tik bija, un te nu Dārtai Lipskai tiešām konkurences nebija – par to var pārliecināties fotogrāfijās. Uzvarētāja saņēma «Malibu» princeses diadēmu, 100 latu vērtu dāvanu karti, stilista pakalpojumus un profesionālas fotosesijas iespējas, kā arī vēl šādus tādus labumus.

Starp citu, Dārta nav meitene no nekurienes – savulaik viņa bija manāma kopā ar «dziedošo policistu» Nikolaju Puzikovu. Puisis tolaik dievojās, ka abi iepazinušies tikai pirms neilga laika un par noturīgāku attiecību veidošanos runāt pāragri. Tur nu viņam bija pilnīga taisnība, turklāt diez vai kādas attiecības vispār varēja veidoties, jo viņa pavadone jau tad bija «ar pieredzi»: piedalījusies žurnāla «Playboy» un «Radio SWH» kopīgi rīkotajā konkursā «Vasaras meitene», kurā beigu galā kā klausītāju simpātija bija tikusi šī žurnāla iekšlapās, pēc tam mēģinājusi sevi padarīt atpazīstamu jaunu televīzijas seju meklējumu šovā «Zvaigznes medības», kurā «medīja» gana apetītlīgā tērpā. Beidzot vismaz kāds tituls – kaut vai «Malibu princese».