Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

SKARBS aizbraucējas viedoklis par Latviju: Nelietīgā valsts, lieciet cilvēkus mierā!

© F64/attēlam ir ilustratīva nozīme

Daudzi jo daudzi mūsu valsts iedzīvotāji ir devušies strādāt uz ārvalstīm, bet mieles par Latviju joprojām ir palikušas. Piemēram, Kristīne L. facebook paudusi skarbu viedokli par savu dzimteni – tagad viņa par savām mājām uzskata Norvēģiju.

„Es zinu, ka nav pareizi skatīties ar naidu uz kaut ko - lietām, cilvēkiem, situācijām, bet es nevaru, jo šodien sēžu, ēdu brokastis un ienīstu Latviju - lasu, ka valsts vīri, sievas sāk domāt, kā mums, latviešiem ārzemēs, atkal kaut ko atņemt, uzlikt nodokli... nepietiek ar to, ka jau maksājam ārzemes nodokļus? [….] Tik skumji, ka neliekat mums mieru, es taču neprasu pabalstu Latvijai, lai man maksā tad, kad šeit Zviedrijā nevaru samaksāt īri vai kādas citas lietas.!!!! Ai, traki kas mums ir jāpiedzīvo. Es neesmu nelaimīga ārzemēs: viss jaunais un ceļošana tikai nāk cilvēkiem par labu, arī valodas var apgūt, ir daudz lietas, ļoti superīgas, dzīvojot ārzemes, tikai jāmācas tās izmantot un jāsāk attapties no Latvijā iegūtām sliktajām emocijām un pazemojumu no valsts puses.

Jādzīvo prom no vecākiem, vecvecākiem, brāļiem masām... tas ir ļoti sāpīgi, ģimenes atsvešinās.... […]

Nelietīgā valsts, lieciet mūs mierā, domājiet labāk par to, lai cilvēki, kuri ir palikuši Latvijā, var sākt dzīvot laimīgi, lieciet pie algām klāt, atbalstiet vairāk uzņēmējus lauksaimniekus. Cilvēkiem būs nauda, nodokļus būs par ko maksāt! Beidziet ņirgāties par tautu. 270 eiro alga nav tikai manā dzimtajā pilsētā Kuldīgā, bet ari Rīgā. Attopaties taču vienreiz!” uzsver Kristīne.