Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

IZMISUMS: Šova ”Patiesības spogulis” pāris lūdz palīdzību, dzīve pārvērtusies murgā

© draugiem.lv

Tie, kas cītīgi vēro šovu „Patiesības spogulis”, noteikti atceras raidījuma vienu no pāriem – Lauru un Mārtiņu. Pēc raidījuma jaunieši vēstīja priecīgu ziņu – viņi dodas uz Nīderlandi, kur ir solīts labi atalgots darbs. Taču solīts makā nekrīt, tagad jaunieši ir izmisumā un lūdz līdzcilvēku palīdzību, raksta skaties.lv.

Uz Nīderlandi jaunie cilvēki devās pirms aptuveni nedēļas. Taču solītā darba vietā bija vien liela vilšanās. Jaunieši tagad dzīvo, pēc pašu teiktā, drausmīgos apstākļos mazā lauku ciematiņā. Istabiņā knapi pietiek vietas vienam cilvēkam. Arī naudas nav. Laurai ir izdevies atrast darbu - jāstrādā nakts maiņās. Pirmā alga būšot tikai pēc 2,5 nedēļām. Mārtiņš joprojām ir bez darba. „Mans darbs atrodas astoņus kilometrus no mūsu naktsmītnes, un uz to var nokļūt tikai ar velosipēdu, kurš turklāt man ir par lielu. Un darbs ir astoņas stundas uz kājām ar 15 minūšu pārtraukumu. Pēc tādas nakts pat nav spēka ar riteni atbraukt uz māju,” skaties.lv stāsta Laura.

Viņa teic, ka šobrīd nav kam palūgt naudu - jau tā esot aizņēmušies, lai tiktu uz Nīderlandi.

Šobrīd abi ļoti grib tik mājās, taču šīs ieceres īstenošanai vajag naudu. Viņi nolēmuši lūgt līdzcilvēku palīdzību - varbūt kāds var palīdzēt atgriezties dzimtenē. Jaunieši sola, ka parādā nepaliks. Atgriežoties Latvijā, ir gatavi planšeti un fotoaparātu nodot lombardā, lai norēķinātos par palīdzību.

Ar Lauru Amolu iespējams sazināties portālā Draugiem.lv