Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete sašutusi: Interneta veikals, iespējams, pārdevis viltojumu

© Ekrānuzņēmums no video/ Bez Tabu

Sieviete vārdā Mudīte interneta veikalā Aliexpress.com iegādājusies sev tīkamu sieviešu rokassomu un vēl vairākas preces. Tomēr liela bija viņas vilšanās, kad tika piegādātas tikai citas pasūtītās preces, bet tik ļoti kārotās somas nebija, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Kā vēlāk noskaidrojās, tad soma ir aizturēta muitas kontrolē uz aizdomu pamata par viltojumu. Muitas pārstāvji saskata nepārprotamu līdzību ar daudziem zināmā zīmola ''Luis Vuitoin'' produkciju.

Modes dizaineris Deniss Ševeļevs skaidro: "Likums, kas saistīts ar viltojumiem, kurus nedrīkst ne tikai pārdot, ražot, bet arī iegādāties, un Tu kā pircējs esi iegādājies, tad Tu vari līdz cietumam pat aiziet!"

Pašlaik soma nosūtīta ekspertīzei, lai noskaidrotu, vai Mudītes iegādātā soma patiesi ir viltojums. Savukārt Mudīte atsakās piekrist, ka šāi somai ir kādas līdzības ar slaveno disaina zīmolu. Viņa arī uzskata, ka, ja kāds paviesotos Rīgas Centrāltirgū, tad pavisam noteikti atrastu vairākus viltojumus, kas tiek tirgoti pēc labākās sirdsapziņas.