Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

Vīrietis bijušajai draudzenei vakariņās pasniedz pašas suni

© Scanpix

Kalifornijas ziemeļu daļā policijas uzraudzībā nonācis kāds vīrietis, kurš nozadzis bijušās draudzenes suni, pagatavojis mīluļa gaļu un pasniedzis to viņai kā daļu no maltītes.

Sieviete, kura vēlējās palikt anonīma, policijai otrdien, 9.septembrī, pavēstījusi par sava bijušā drauga, 34 gadus vecā Raijena Vatenpauga, nenormālo rīcību. Viņa policijas darbiniekiem atklājusi, ka abu attiecības caurvijusi vardarbība, agresija un pat vajāšana, taču nedēļu iepriekš pāris mēģinājis atjaunot attiecības, Raijenam mājās pagatavojot maltīti, kas saturējusi arī gaļu.

Pēc kopīgās ieturēšanās Raijens bijušajai draudzenei nosūtījis īsziņu, jautājot kā garšo viņas suns. Savukārt pēc divām dienām uz sievietes lieveņa parādījies maiss ar divām ķepām.

Saimnieces pomerāniešu šķirnes suns vārdā Lācis jeb "Bear" bija pazudis jau kopš augusta, kad sieviete bēgusi no kārtējā bijušā drauga agresijas uzplūda. Policijai Raijens Vatenpaugs gan atzinis tikai vardarbību pret bijušo draudzeni un suņa ķepu atstāšanu uz lieveņa. Pārmeklējot noziedznieka māju, policija atradusi arī ieroču un munīcijas krājumus. Pašlaik šis cilvēks atrodas cietumā un gaida tiesu.