Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Politika \ Pasaulē

CNN tepat Jūrmalā noķēruši dziedātāju, kurš organizēja tikšanos starp Trampa dēlu un krieviem

© Ekrānšāviņš

Laimas Vaikules festivāla laikā Jūrmalā viesojās arī azerbaidžānu dziedātājs Emins Agalarovs, kurš pēdējā laikā uzmanību guvis ne ar savu daiļradi.

Populārais Austrumeiropas estrādes mūziķis Agalarovs esot tā persona, kura pērn organizēja tikšanos starp Donaldu Trampu junioru un krievu advokāti, lai pārrunātu komprimitējošu materiālu par Hilariju Klintoni ieguvi.

Popzvaigzne līdz šim izvairījies jebkādā veidā komentēt to, tādēļ CNN devās tepat uz Latvijas kūrotpilsētu Jūrmalu, lai noķertu viņu tās ielās un uzdotu jautājumus klātienē.

Agalarovs sākotnēji atteicās komentēt, pajokojot, lai reportieris labāk atnāk uz viņa koncertu vakarā, bet tad norādija, ka vēlas bez CNN klātbūtnes iedzert kādu dzērienu.

Bijušais Azerbaidžānas prezidenta meitas vīrs smaidīgi atzīmējis, ka ja viņa advokāts CNN teica, ka viņš nekomentēs šo lietu, tad viņš nedarīs.

"Jūs nesaņemsiet komentāru!" paziņoja Agalarovs, noņemot saulesbrilles un vēlreiz to atkārtojot.

CNN gan norāda, ka mūžīgi no tā izvairīties dziedātājam neizdosies un ļoti iespējams viņam nāksies atbildēt par to pat ASV tiesas vai kongresa priekšā.