Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Citi raksti

Atmodini maņas ar BOSS THE SCENT smaržu

Atmodini maņas ar BOSS THE SCENT smaržu © Publicitātes foto

Šajā postmodernisma pasaulē pavedināt ir kļuvis pārāk vienkārši un pārāk brīvi – vienā mirklī un bez mazākās piepūles ir iespējams gūt vizuālu baudījumu.

HUGO BOSS ir pārliecināts, ka pastāv arī citāds pavedināšanas veids. BOSS pavedinājums – nesteidzīgs, neatlaidīgs un satraucošu gaidu piepildīts – ir māksla, kurā atklājas perfekts līdzsvars starp pārliecību un bezrūpību. Šis pavedinājums ir meistarīga visu maņu saspēle, kas uztver sieviešu patiesās vēlmes. Tas ir ilgstošs un neaizmirstams.

BOSS vīrieša klātbūtne valdzina neatkārtojamā veidā. Viņš zina, ka čuksts spēj būt skaļāks par kliedzienu. Viņš pavedina lēni, kaislīgi un izsmalcināti, iesaistot nevis tikai vienu, bet visas piecas maņas, – un šo sajūtu sievietes vēlēsies izbaudīt atkal un atkal.

Jaunās smaržas THE SCENT atklāj citādu BOSS vīrieša personības šķautni. Tās izceļ viņa personības šarmu, nevis karjeras sasniegumus. Šis ir vīrietis, kas panākumus vienmēr guvis ar savu neapstrīdamo valdzinājumu. Par to liecina viņa iznesība, uzvalka piegriezums un pievilcības aura, kurā jaušams pašapziņas spēks.

Nu šīs īpašības virmo arī viņa smaržās. Tieši šī īpašā vēsts par valdzinājuma varu izceļ zīmola jaunās smaržas, kas atklāj nevis prāta, bet gan emociju spēku.

Aromāts

BOSS smaržas pārliecina ar valdzinājumu, kas sagūsta prātu un atstāj tajā paliekošas pēdas.

Aromāts, kas rada šādu efektu, ir pavisam unikāls. BOSS smaržas THE SCENT izceļas ar ekskluzīvu sastāvdaļu no Āfrikas – maninkas augli, kam ir afrodīzija īpašības un kas asociējas ar marakujas un ruma aromātu. Taču maninka atmodina arī ko dziļāku un pirmatnīgāku – iekāres spēku un atmiņu vilinājumu. Uz vīrišķīgās ādas smaržas fona tas rada spēcīgu, savdabīgu un neaizmirstamu efektu.

Sākuma notis: pikantais ingvers atstāj spilgtu un suģestējošu pirmo iespaidu.

Vidusnotis: uzbudinošā maninkas augļa elpa saplūst ar lavandas dvesmu, ieskaujot ādu juteklības dūmakā.

Pamatnotis: gluži kā nedziestošas atmiņas, intensīvais pulētās ādas akcents uzvēdī īstu magnētisku vīrišķību.

Protams, smaržām ir vēl viens neatņemams atribūts – pats BOSS vīrietis, kas tām piešķir savu pavedinošo šarmu neizdzēšamam iespaidam.

BOSS THE SCENT pudelītē, ko ietver sudrabainas restes, lāsmo dzintarkrāsas esence, it kā tajā būtu sagūstīts vilinājuma gars, pirms tas ir atbrīvojis savu dinamisko spēku.

Smaržu vēstnesis

BOSS THE SCENT reklāmas “seja” ir harismātiskais Holivudas aktieris Teo Džeimss. Viņš kļuva pazīstams ar lomu kases grāvējā par antiutopisku sabiedrību – zinātniskās fantastikas seriālā “Citādie”, kā arī ar neaizmirstamu aktierspēli seriālā “Dauntaunas abatija”.

Teo Džeimss iemieso BOSS varoņa pavedinošās iezīmes – viņš ir pārliecināts par savu izskatu un lieliski apzinās savu valdzinājumu.

“Man ir liels gods būt par BOSS vēstnesi viņu jaunākajā smaržu reklāmas kampaņā. Jau ilgu laiku esmu apbrīnojis BOSS spēju panākt tik perfektu saskaņu starp klasisko un moderno. Šī kampaņa pauž zīmola leģendāro garu, kā arī atspoguļo manu paša gaumi un uzskatus par īsteni unikālām smaržām.”

Teo Džeimss, BOSS THE SCENT vēstnesis

“Man ir patiess prieks uzņemt Teo Džeimsu BOSS sabiedrībā kā vēstnesi mūsu pagaidām pašām ekskluzīvākajām un valdzinošākajām smaržām BOSS THE SCENT. Teo ar savu pašapziņu un pievilcību bija vislabākais kandidāts, kas spēj paust mūsu pašreizējos uzskatus par valdzinājumu. Viņa personīgais stils un attieksme atspoguļo BOSS raksturīgo izsmalcinātību, un mēs esam iepriecināti, ka varam strādāt ar viņu.”

Gerds fon Podevilss, AS HUGO BOSS vecākais viceprezidents globālās komunikācijas jomā

Reklāmas kampaņa

BOSS THE SCENT smaržu reklāmas rullīša autors ir ievērojamais amerikāņu režisors, scenārists un filmu producents Darens Aronovskis, kura slavenākas filmas ir “Rekviēms sapnim”, “Melnais gulbis” un “Noa”. Smaržu reklāma, kas filmēta siltas dzintarkrāsas apgaismojumā, ir hipnotiska – kā himna ādai, aromātam un kārdinājumam.

Savukārt fotogrāfi Mērts un Markuss radījuši reklāmas plakātus – attēlus, kas pauž paliekošu vilinājumu.

BOSS tualetes ūdens THE SCENT būs pieejams šāda tilpuma flakonos: 50 ml (65 eiro), 100 ml (89 eiro) un 200 ml (119 eiro).