Ziemassvētku filmu izlase decembra brīvdienām

Lielisks papildinājums tumšajiem decembra vakariem ir krāšņas filmas Ziemassvētku un Jaungada noskaņās. Lietotne «Shortcut» piedāvā tematiski piemērotas filmas visdažādākajām gaumēm, kas mirdzošu prieku un gaišu svētku sajūtu atnesīs gan lieliem, gan pašiem mazākajiem skatītājiem.
©Publicitātes foto

KOMĒDIJAS

«Jaungada taksometrs»

(Latvija, 2018)

Ir Vecgada vakars. Taksometra vadītājs Andrejs jau gandrīz beidzis maiņu, kad aizmugurējā sēdeklī nejauši atstāta Jaungada dāvana viņam liek atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tajā vakarā paviesojusies viņa automobilī, - kašķīgu pāri, pagurušu Salaveci, trokšņainus ķekatniekus, satrauktu līgavaini un pat grūtnieci. Katra pasažiera stāstā Andrejs nospēlē savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu?

Režisors: Māris Martinsons.

Lomās: Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Dārta Daneviča, Zane Dombrovska, Valters Krauze, Dita Lūriņa, Valdis Melderis, Lauris Reiniks, Baiba Sipeniece-Gavare, Māra Sleja.

«Sliktās mammas 2»

(«A Bad Moms Christmas», 2017)

Trīs nenovērtētās un ar darbiem apkrāvušās mammas - Eimija, Kikija un Karla - pūlas vaiga sviedros, lai sagādātu savām ģimenēm jaukākos Ziemassvētkus. Bet it kā ar to vēl būtu par maz, viņām savās mājās jāuzņem un jāizklaidē jebkuru brīvdienu lielākais bieds - sava mamma. Soli pa solim mūsu mammas nonāk pie jaunām atziņām, kā sarīkot neaizmirstamus Ziemassvētkus, un galu galā satuvinās arī katra ar savu māti.

Režisori: Džons Lūkass, Skots Mūrs.

Lomās: Mila Kūnisa, Kristena Bella, Katrīna Hāna, Šerila Hainsa, Kristīne Baranski un Sjūzena Sarandona.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā