Neatkarīgā iesaka: "Top 10" notikumi kultūrā no 6. līdz 12. jūnijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Skrastiņš un Dzelzītis, Kalniņa un Zemītis, Auziņš un Vītoliņa
©Publicitātes foto

Dailes teātra «Sezonas pieslēgums» Vasaras dārzā

Laikā, kad ierastās teātra sezonas noslēguma tradīcijas ir mainījušās, Dailes teātra aktieri aicina spert soli prom no ieilgušās dīkstāves un 12., 13., 16., 17., 18. un 19. jūnijā aicina uz savu Vasaras dārzu, kur gaidāmi «Sezonas pieslēguma» koncerti. Idejas autori - aktieri Artūrs Skrastiņš un Lauris Dzelzītis.

Kā teicis Dailes teātra dibinātājs Eduards Smiļģis: «Tādas likstas dēļ jau neiesim viesības atcelt!» Tāpēc ar smiekliem un dziesmām teātra radošais kolektīvs aicina doties pie saknēm, lai atgrieztos nopietnībā pie bitēm.

Koncertā piedalīsies aktrises Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Indra Briķe, Olga Dreģe, Akvelīna Līvmane, Mirdza Martinsone, Lilita Ozoliņa, Lidija Pupure, Inita Sondore, Ērika Eglija, Lelde Dreimane, Anete Krasovska un Dārta Daneviča, dziedātāja Ieva Kerēvica un aktieri Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Juris Bartkevičs, Artis Robežnieks, Gints Andžāns, Gints Grāvelis, Ģirts Ķesteris, Pēteris Liepiņš, Aldis Siliņš, Mārtiņš Upenieks, Toms Veličko, Imants Strads un Kārlis Arnolds Avots un mūziķu grupa Jura Vaivoda vadībā.

Koncertprogrammas radošajā komandā strādā arī Dailes teātra muzikālās daļas vadītājs Juris Vaivods un kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa. Šogad komandai pievienojusies horeogrāfe Elīna Lutce, gaismu māksliniece Māra Vaļikova un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica.

*Pasākuma apmeklētājiem pulcēšanās pusstundu pirms katra pasākuma, ievērojot valstī noteiktās drošības prasības. Tā kā koncerts notiks brīvdabā, skatītāji aicināti izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu. Pie viena galdiņa paredzētas vietas divām personām no vienas mājsaimniecības.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā