Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Automašīna sabrauc uz lielceļa Valka - Rūjiena gulošu jaunieti

Aizvadītajā diennaktī automašīna ''Mercedes-Benz E290'' uzbrauca uz lielceļa Valka - Rūjiena gulošam jaunietim, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš.

15.augustā ap plkst.2.45 autoceļa Valka - Rūjiena 47.kilometrā 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu ''Mercedes-Benz E290'', uzbrauca uz ceļa gulošam 1992.gadā dzimušam jaunietim. Cietušais nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā ar diagnozi galvaskausa pamatnes lūzums, cerebrālā koma.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem notikuši 40 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 negadījumos cieta cilvēki. Bojāgājušo nav.

Rīgas reģionā reģistrēti 19 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem divos cietuši cilvēki.

Kā informēja policijā, pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 36 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem 15 bija automašīnu vadītāji, bet 21 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti 13 šādi likumpārkāpēji - divi autovadītāji un 11 velosipēdu un mopēdu vadītāji.