Šķēle, visticamāk, paliks "Kalev/Cramo" rindās

Latvijas izlases basketbolists Armands Šķēle šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka arī turpmāk, visticamāk, spēlēs Igaunijas klubā „Kalev / Cramo”.

„Līguma pagaidām man vēl nav, taču interese ir, un klubs vēlas laicīgi nokomplektēt sastāvu. Komanda arī nākamsezon spēlēs VTB līgā un Eirokausos, kas ir svarīgi. Ceru, ka komanda būs vēl spēcīgāka, kas dos iespējas pacīnīties par vairāk uzvarām,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com. „Pieļauju, ka līgumā iekļausim punktu, kas paredzētu, ka par nelielu izpirkuma summu mani savā īpašumā varētu iegūt arī kāda cita komanda,” piebilda basketbolists, kurš šodien uzsāka treniņus Latvijas basketbola izlasē.

Pēc paša basketbolista vārdiem, interese esot arī no citiem klubiem, taču nekas nopietns. „Situācija Eiropas basketbolā šobrīd nav spīdoša, tāpēc gribu skaidrību laicīgi, lai varu mierīgi koncentrēties izlasei. Tallinā es jūtos kā mājās,” pauda Šķēle.

2011. gada sezonā Šķēle kļuva par Igaunijas čempionu "Kalev/Cramo" komandas sastāvā, kā arī tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, bet par Igaunijas čempionu aizsargs kļuva arī nākamajās divās sezonās.

Svarīgākais