Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Futbolists, glābjot kaķi, nokrīt no koka

Anglijas pēc spēka sestās līgas futbola klubam "Oxford City" tuvākās divas nedēļas nāksies iztikt bez vārtsarga Viktora Francoza. Viņš devies mājup uz Franciju, jo, glābjot kaķi, nokritis no koka un savainojis kāju.

"Tas ir smieklīgi," par vārtsarga Viktora Francoza savainojumu sacīja "Oxford City" galvenais treneris Maiks Fords. 23 gadus vecais Francijas vārtsargs, kurš pirms pārcelšanās uz futbola dzimteni (darījums notika 2013. gada vasarā) spēlēja vairākās Amerikas Savienoto Valstu universitātēs, būs spiests izlaist divas nedēļas.

Iemesls ir visnotaļ komisks - cenšoties glābt kaķi, Francozs nogāzies no koka. "Nejūtu viņam līdzi - tā ir viņa paša vaina," pauda Fords. "Kājas ikra muskulī ir dziļa brūce, tāpēc Francozs mums nevarēs palīdzēt vairākas nedēļas - viņš devies mājup uz Franciju, lai ārstētos. Profesionāli futbolisti nekāpj kokos."

Trenera sašutums ir saprotams - "Oxford City" uzvarējusi vien piecos no 23 mačiem un šobrīd atrodas to trīs komandu vidū, kas pēc sezonas zaudēs vietu Anglijas pēc spēka sestajā līgā. "Tas ir kaitinoši, jo nākamajam mačam gribēju izvēlēties labāko vārtsargu. Tagad ir tikai viena iespēja. Bez alternatīvām," teica Fords.

Šodien paredzētā "Oxford City" spēle tika atcelta.