Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Politika

***Putins pazušanas laikā mēģinājis uzaudzēt ūsas

© Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins savas pazušanas laikā mēģinājis uzaudzēt ūsas, lai izskatītos vīrišķīgāks un līdzinātos savam elkam, padomju diktatoram Josifam Staļinam, vēsta Krievijas telekanāls "Russia Today", atsaucoties uz saviem avotiem Kremlī.

Putina pazušana no sabiedrības acīm martā izraisīja dažādus minējumus, medijiem piesaucot gan pēcnācēja nākšanu pasaulē, gan Putina gāšanu pučā vai pat nāvi.

"Russia Today" izdevies noskaidrot, ka Krievijas prezidents šo laiku slēpies no publicitātes, mēģinot uzaudzēt kārtīgas, vīrišķīgas ūsas.

Kā zināms, Krievijas prezidents vienmēr ir gludi skuvies, taču informētas personas ziņo, ka Putinam nekāds jēdzīgs sejas apmatojums nemaz neaugot, par ko Kremļa saimnieks stipri pārdzīvojot.

"Russia Today" raidījuma aizkulisēs Kremļa pārstāvis Dimitrijs Pesekovs pat minēja, ka Krimas okupācija un aneksija, iespējams, pat varēja nenotikt, ja Putins varētu lepoties ar tādām diženām ūsām kā Staļinam.

"Volodjam kremt tā ūsu lieta. Īpaši tagad, kad Krievijā atkal visur priekšā un pakaļā izvilkts Staļina ģīmis ar visām ūsām. Lūk, tas ir vecis! Gan dāmām, gan večiem patīk. Bet Volodjam - kaut kāds paipuisīša ģīmis, nav ne kur acis piesiet, nekā," izpļāpājās Pesekovs.

"Tā nu Volodja saņēmās un audzēja. Silvio [bijušais Itālijas prezidents Berluskoni] viņam vēl kaut kādu smēri bija iedevis, kas viņam līdzēja pliko galvu apaudzēt. Bet pēc nedēļas jau bija skaidrs, ka nekas tur nebūs. Ūsas - mazas un īsas, mēģinājām vēl piekrāsot mazliet tumšākas, bet sanāca vairāk līdzīgas Hitleram, nevis Staļinam," stāstīja Pesekovs.

Viņš atzina, ka Putins ar galarezultātu neesot bijis neapmierināts, sakot, ka viņa jaunajā izskatā jūtams liels spēks, īpaši, ja vienlaikus vēl māj ar roku, bet Kremļa padomnieki tomēr pārliecinājuši Krievijas prezidentu, ka tādā gadījumā Kiseļovam nāksies uzdot atkal lielu valsts pasūtījumu sabiedrības viedokļa un vēstures līkloču precizēšanai.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***