Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Policija meklē sieviešu dzimtes Halku

© Scanpix

Lielbritānijā Jorkas pilsētas policijas pārvaldes mājaslapā ievietota informācija, ka policija meklē sieviešu dzimtes komiksu supervaroni Halku, – šī persona tiek turēta aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu citai sievietei.

Policijas rīcībā esošie videonovērošanas kameru ieraksti liecina, ka aizdomās turētā nezināmu iemeslu dēļ nokrāsojusi savu ādu zaļā krāsā, taču britu avīzes uzsver, ka tā ir viņas vienīgā līdzība ar Halku.

«Pēc Jorkā notikuša uzbrukuma policija meklē Neticamo Halku,» vēstīts mājaslapā, un šim paziņojumam pievienoti samērā neskaidri attēli, kas nokopēti no videonovērošanas kameru ierakstiem. Vietējās policijas konsteble Šerila Hantere stāstījusi, ka attēlā redzamā sieviete pie «McDonald's» restorāna uzbrukusi kādai 17 gadus vecai jaunietei un vairākkārt iesitusi viņai pa seju. Aculiecinieki stāstījuši, ka uzbrukums bijis absolūti neizprovocēts, un policijas rīcībā nav ziņu, ka uzbrucēja pazinusi savu upuri.

«The Mirror» gan norāda, ka nepieciešama pamatīga iztēle, lai uzbrucējā saskatītu Halku. «Pats uzkrītošākais ir tas, ka viņa bija samērā vājas miesas būves, bet Halks, kā zināms, ir muskuļu kalns. Halkam nebija arī spilgti rudā krāsā krāsotu matu, kā aizdomās turētajai. Tad jau drīzāk viņa ir līdzīga Šreka laulātajai draudzenei princesei Fionai,» raksta avīze. Tomēr policija turas pie savas sākotnējās versijas, uzsverot, ka ar Halku uzbrucēju vieno nepamatota agresivitāte.