Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Pasaulē

Ukrainā nošauts dīvains dzīvnieks - mutants

© Daily Mail

Ukrainā nošauts kāds nezināmas izcelsmes dzīvnieks, kurā zinātnieki saskata līdzību gan ar suni un kaķi, gan lapsu un ķenguru.

Ukrainas veterinārārstiem nekādi neizdodas identificēt dzīvnieku, ko mednieki nošāvuši kādā ciematā. Tā rezultātā radušās spekulācijas, ka atrastais radījums varētu būt mutants, kurā ģenētiskas izmaiņas notikušas radiācijas iespaidā, ziņo portāls bnn.lv.

Pēc vietējo iedzīvotāju sacītā, dzīvnieks pēdējos gados redzēts jau vairākas reizes. Tas esot nācis uz lauku viensētām mieloties ar trušiem, kazām un citiem mājdzīvniekiem.

Lai gan vietēji pāris reizes apgalvojuši, ka dzīvnieks esot oranžs, nošautais radījums ir pelēkā krāsā un ar pamatīgiem ilkņiem. Tam ir garš kakls, turklāt tā priekšējās kājas ir nedaudz garākas, tāpēc tas atgādina ķenguru.

Tie, kas mistisko radījumu skatījuši vaigā, atzīmē, ka zināma līdzība esot saskatāma arī ar suni, kaķi un lapsu.

Taču vienīgais fakts, par ko ir pārliecināti eksperti ir sekojošs – atrastais radījums ir plēsoņa, raksta Daily Mail.

Citi zinātāji uzsver, ka nošautais dzīvnieks ir hibrīds, kas izbēdzis no kādas padomju laiku laboratorijas, kurā veikti testi ar dzīvniekiem, ar mērķi izstrādāt bioloģiskos ieročus.

«Šis radījums, ko mēs nedrīkstējām ieraudzīt, ir izbēdzis no kādas slepenas laboratorijas,» tā apgalvo kāds no interesantā atraduma komentētājiem.