Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Nedēļas beigās Rīgā notiks Ģimenes svētki

Sestdien jau piekto gadu pēc kārtas Rīgā notiks Ģimenes svētki "Ģimene - Latvijas lepnums un spēks".

Šogad svētku ietvaros paredzēts tradicionālais svētku gājiens no Doma laukuma uz Vērmanes dārzu un plaša svētku programma bērniem ar vecākiem Vērmanes dārzā, visas dienas garumā.

Ģimenes svētki sāksies plkst.11.00 Doma laukumā ar pulcēšanos svētku gājienam. Gājienā aicināti piedalīties visi - gan lielie, gan mazie Latvijas iedzīvotāji, bet īpaši vēlams kopā. Plkst.11.30 Ģimenes svētku gājiens dosies no Doma laukuma uz Vērmanes dārzu, tādejādi paužot atbalstu ģimenes vērtībām Latvijā. Gājienu pavadīs pūtēju orķestris.

Plkst.12.00 svētku gājiens ieradīsies Vērmanes dārzā, kur svētku dalībniekus gaidīs svētku programma un dažādas atrakcijas. Sākot no 12.00 līdz pat 16.00 Vērmanes dārza brīvdabas estrādē notiks koncerts, kurā ar saviem priekšnesumiem klātesošos iepriecinās bērnu dziesmu un deju ansambļi. Savukārt pārējā parka teritorijā, visas dienas garumā notiks rotaļas, spēlēs un atrakcijās bērniem un vecākiem.

Plkst.16.00 pie Vērmanes dārza brīvdabas estrādes skatuves sāksies Spēkavīru sacensības, kur ar dažādiem paraugdemonstrējumiem uzstāsies Latvijas labākie spēkavīri. Savukārt no plkst.18.00 līdz 22.00 uz Vērmanes dārza brīvdabas estrādes skatuves uzstāsies jauniešu mūzikas grupas, tā noslēdzot ģimenes dienas pasākumu programmu Vērmanes dārzā.