Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uz diennakti paredzēta ūdensapgādes pārtraukšana Vecmīlgrāvī

© Publicitātes foto

Sakarā ar remontdarbiem vairākos ūdensvada komunikāciju mezglos, šo sestdien, 26. augustā, paredzēts ievērojams ūdensapgādes pārtraukums Vecmīlgrāvī, kas skars 139 šīs apkaimes objektus, bet vēl 197 objektos iespējams pazemināts ūdens spiediens.

Ūdensapgādi ierastajā režīmā ir plānots atjaunot svētdienas vakarā. Ar ūdensapgādes pārtraukuma skarto objektu pilnu sarakstu var iepazīties SIA “Rīgas ūdens” mājas lapā.

Remontdarbi notiks komunikāciju mezglos Sniedzes ielas un Vecāķu prospekta, Kreimeņu ielas un Augusta Dombrovska ielas, Augusta Dombrovska ielas un Baltāsbaznīcas ielas, Augusta Dombrovska ielas un Skuju ielas, Sniedzes ielas, kā arī Vecāķu prospekta apkaimē. Lielākoties darbi notiks zaļajā zonā, līdz ar to satiksmes sarežģījumi netiek paredzēti.

Ūdensvada komunikāciju mezglu nomaiņa nepieciešama Vecmīlgrāvja ūdensapgādes drošības palielināšanai un ūdensvada avāriju iespējamību mazināšanai.

* Informatīvajā kartē ar sarkano krāsu atzīmēti rajoni, kuros paredzēts ūdensapgādes pārtraukums, ar dzelteno krāsu - apkaime, kurā iespējams pazemināts ūdens spiediens.