Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Dāvana vasarā – lielais rotaļlaukums Rīgas centrā

PRIEKI. Rotaļu laukuma vizuālajā noformējumā izmantoti Rīgas simboli un vēsture. Bērni varēs izmēģināt spēkus dažādos spēļu un vingrošanas rīkos un varēs pat sazināties pa īpašu telefona līniju © Publicitātes foto

Svētdien, 18. jūnijā, pulksten 11 atklās topošā Centra sporta kvartāla (bijušā LU stadiona Krišjāņa Barona ielā 116a Rīgā) rotaļu laukumu. Bērnus gaida sportiskas aktivitātes un muzikāli priekšnesumi, arī ziepju burbuļu šovs.

Centra sporta kvartāla kopējā teritorija ir četri hektāri, no kuriem 7000 kvadrātmetros izveidots viens no lielākajiem rotaļu laukumiem. Tajā ir uzstādītas rotaļu iekārtas un elementi, kas domāti divu vecuma grupu bērniem - pirmsskolas un sākumskolas bērniem vecumā līdz septiņiem gadiem un astoņus gadus un vecākiem bērniem. Iekārtots arī spēļu laukums pavisam maziem bērniņiem un speciālas šūpoles, kurās vienlaikus var šūpoties gan māmiņa, gan mazulis. Rīgas domes Īpašuma departamentā informē, ka visa Centra sporta kvartāla atklāšanas svētki plānoti 2. septembrī, sākoties jaunajam mācību gadam.