Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Pamatīgi iereibusi sieviete ar alu aplej sabiedriskā transporta pasažierus

© Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 10.oktobrī, Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu agresīvu sievieti sabiedriskā transporta pieturvietā "Lēdurgas iela".

Ierodoties norādītajā pieturvietā, sastaptas trīs personas, viena no tām izsaucēja, kura likumsargiem pastāstīja, ka, braucot ar sabiedrisko transportu, viņai no mugurpuses pienākusi nepazīstama sieviete un likusi paiet nost no izejas. Izsaucēja atbildējusi, ka nākošajā pieturā kāps ārā, uz ko nepazīstamā sieviete reaģējusi agresīvi - iespērusi izsaucējai un nolamājusi viņu rupjiem vārdiem.

Sabiedriskā transporta pasažieri viņai aizrādījuši par neadekvāto uzvedību, taču viņa uz aizrādījumiem turpinājusi reaģēt agresīvi un apkārtējos aplējusi ar alu. Izsaucēja norādīja uz zemē nomestu tukšu alus skārdeni, ar kuru atvērtā veidā agresīvā sieviete braukusi sabiedriskajā transportā. Izsaucējas teikto apstiprināja vēl viens sabiedriskā transporta pasažieris.

Sabiedriskā transporta vadītājs kopā ar aculiecinieku agresīvo sievieti izveduši no transporta un izsaukuši policiju.

Pati vaininiece noliedza savu vainu un apgalvoja, ka alkoholu principiāli nelietojot. Sarunas laikā no sievietes bija jūtama alkoholam raksturīgā smaka. Arī sievietes uzvedība liecināja par iespējamo alkohola reibumu.

Sieviete aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka aizturētā ir 1,55 promiļu reibumā. Sievietei sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu.