Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīgas namu pārvaldnieks" pieslēdz apkuri pirmajai mājai šajā apkures sezonā

© F64

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) šī gada 29.septembrī pieslēdza apkuri pirmajai daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai Dzirnavu ielā, Rīgā. Dzīvokļu īpašnieku kopība savlaicīgi pieņēma lēmumu par ātrāku apkures pieslēgšanu, kā arī lēmumā norādīja apkures pieslēgšanas vēlamo datumu.

Dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieku kopība (vai kopīpašnieku pilnvarotais pārstāvis) var pieņemt lēmumu par apkures pieslēgšanu kopīpašnieku noteiktā datumā, pieņemot atbilstošu kopības lēmumu, turklāt pārliecinoties par to, ka mājas dzīvokļu īpašnieki ir norēķinājušies par dzīvojamā mājā saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem aizvadītajā apkures sezonā. Kopības lēmumu iespējams iesniegt jebkurā RNP klientu apkalpošanas centrā, kā arī iesūtīt pa pastu.

Plašāka informācija par apkures pieslēgšanu mājas kopības izvēlētā datumā pieejama uzņēmuma mājaslapā www.rnparvaldnieks.lv, zvanot pa tālruni 8900, elektroniski - rakstot e-pastu uz rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv, kā arī klātienē - 11 klientu apkalpošanas centros visā Rīgas pilsētā.

"Rīgas namu pārvaldnieks" ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko teju 4300 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.