Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

FOTO: Skanstes ielas apkārtnē taps jauna koncepta ēkas

© Publicitātes foto

Pavisam drīz Skanstes ielas apkārtnē Rīgā taps jauna koncepta dzīves telpa pilsētniekiem - "26VESETAS."

"26VESETAS" atradīsies Vesetas ielā 26, Skanstes ielas apkārtnē, kas ir viens no straujāk augošajiem Rīgas rajoniem ar plašiem infrastruktūras attīstības plāniem tuvākajiem gadiem. Paredzams, ka jaunais rajons būs viena no iekārojamākajām vietām dzīvošanai jaunajiem profesionāļiem. Tiks veidotas divas 10 stāvus augstas dzīvokļu ēkas ar 102 kompaktiem dzīvokļiem un ērti iekārtota apkārtne.

“Mūsdienu rīdzinieki kļūst aizvien prasīgāki pret personīgo telpu un viņu dzīvesvietas izvēlē aizvien lielāku lomu ieņem gan dizains, kam jābūt ne vien funkcionālam, bet jāsaskan arī ar iemītnieku identitāti un jāpalīdz tai izpausties, gan mājokļa atrašanās vieta pilsētas kartē. Tai ir jāatrodas centrā, ir jābūt ērti sasniedzamai un jāatbilst dzīvesveidam. Ne mazāk svarīga ir kvalitātes un cenas attiecība. Apvienojot šīs prasības, esam radījuši "26VESETAS" - jauna koncepta dzīves telpu Rīgā, kas ļaus pārliecinātam pilsētniekam nostiprināt savu dzīvi pilsētas centrā. Ne velti to dēvējam par “dzīves telpu” - "26VESETAS" tā iedzīvotājiem piedāvās ne vien dzīvokļus, bet ērti iekārtotu apkārtējo vidi, līdzīgi domājošus kaimiņus un piederības sajūtu, kas saskan ar personīgajām vērtībām un vēlmēm,” saka projekta attīstītāja “HANNER uzņēmumu grupa” valdes loceklis Mindaugs Valucks (Mindaugas Valuckas).

Dzīvokļu interjerus izstrādās vairāki Latvijas interjera dizaineri, radot oriģinālas, gaumīgas un mūsdienīgas dzīves telpas. Jauns risinājums dzīvojamo māju iekārtojumā Rīgā būs pirmajā stāvā izvietotā vairāk nekā 60 m2 plašā koptelpa jeb “lounge”, ko varēs izmantot ikviens ēkas iedzīvotājs. Telpa būs aprīkota ar audio iekārtu un projektoru un būs piemērota kā draudzīgai kaimiņu kopā sanākšanai, tā individuāliem pasākumiem.

"26VESETAS" būvniecība uzsākta šogad un to plānots pabeigt līdz 2017.gada beigām. Attīstības gaitai varēs sekot līdzi mājas lapā www.26vesetas.lv. Dzīvokļu rezervēšana tiks uzsākta 2016.gada novembrī. Kopumā celtniecībā plānots investēt 6,4 miljonus eiro.