Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Sporta kompleksa atklāšanas pasākumu Rīgā apmeklē 15 000 cilvēku

© facebook.com/ Nils Ušakovs

Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa atklāšanas pasākumu pie Rīgas 84.vidusskolas svētdien apmeklēja 15 000 cilvēku, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Īpašumu departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Sporta kompleksu pie Deglava ielas kalna un Rīgas 84.vidusskolas (Lielvārdes ielā 141) atklāja svētdien, un to apmeklēja 15 000 cilvēku.

Apmeklētāji varēja iesaistīties dažādas sportiskās aktivitātēs - futbola, basketbola, nūjošanas, volejbola, florbola, kā arī vieglatlētikas vingrinājumos.

Sporta un aktīvās atpūtas laukuma teritorijā ir izveidoti un aprīkoti laukumi skeitošanai, basketbola, futbola, volejbola un tenisa spēlei. 1.decembrī ir plānots atklāt apmeklētājiem arī hokeja laukumu, kuru pēc tam vasarā būs iespēja izmantot skrituļslidošanai. Ir arī īpašs laukums ielu vingrošanai. Teritorija ir iežogota, un tajā ir bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem. Apmeklētāju ērtībām teritorijā darbosies ģērbtuves un inventāra nomas punkti. Teritorijā ir izvietoti soliņi. Diennakts tumšajā laikā teritorija tiks izgaismota. Turklāt par kārtību un drošību teritorijā rūpēsies gan pašvaldības policija, gan apsardze.