Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

UZMANĪBU: Brīdina iedzīvotājus, kuri vēlas īrēt dzīvokļus Rīgā

© Ekrānuzņēmums

"Neuzķerieties, atkal kārtējais sludinājums, šoreiz SS.lv ar skaistu un lētu dzīvokli Hospitāļu 16! Ja nemaldos, tad kādu laiku atpakaļ arī šeit uzdarbojās sieviete ar tādu pašu piedāvājumu!" sociālajos tīklos ziņo dzīvokļa meklētāja, kura vēlas brīdināt pārējos.

Sarakstes laikā, interesējoties par dzīvokli, viņa saņēmusi šādu e-pastu, kurā aicināts uzreiz pārskaitīt naudu: "Situācija ir tāda, ka šobrīd esmu pārvākusies uz dzīvi Vācijā un Latvijā būšu tikai 10.septembrī uz pāris dienām, tā kā dzīvokli šobrīd nevarēšu Jums izrādīt. Dzīvoklī nekādas izmaiņas nav veiktas un viss ir tieši tā, kā redzamajās bildēs.

Tā kā, atbraucot uz Latviju, man nebūs pietiekoši daudz laika, lai atrastu īrnieku, tad dzīvokli izīrēšu tam cilvēkam, kas piekritīs iemaksāt rezervācijas maksu par dzīvokli 20% apmērā no viena mēneša dzīvokļa īres maksas un, satiekoties klātienē, atliktu tikai parakstīt īres līgumu un iemaksāt atlikušo īres naudu.

Ja piedāvājums Jūs tiešām ir ieinteresējis un vēlaties īrēt dzīvokli, tad varu nosūtīt Jums īres līgumu un zemesgrāmatas apliecības kopiju, ka dzīvoklis pieder man," rakstījusi iespējamā krāpniece.

Aicinām iedzīvotājus būt uzmanīgiem un neveikt maksājumus bez noslēgta līguma!