Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Sestdien policija Rīgā notvērusi izģērbušos vīrieti, kurš aizrautīgi dejojis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības policijas darbinieku redzeslokā nonāca vairāki ārvalstu pilsoņi.

Piektdien, 22.janvārī, vēlā vakara stundā, plkst. 01:46 policijas darbinieki no Videonovērošanas centra darbiniekiem saņēma informāciju, ka Vecrīgas naktsklubā izcēlies konflikts starp divām sievietēm un ārzemnieku, kuram daiļā dzimuma pārstāves salauzušas brilles. Notikušajā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā tālākai apstākļu noskaidrošanai.

23. janvārī pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš mitinās kāpņu telpā. Policijas darbiniekiem notikuma vietā vīrietis paskaidroja, ka sastrīdējies ar mājiniekiem un netiek ielaists dzīvoklī, tādēļ nakšņojot ārpusē. Veicot personas datu pārbaudi, vīrietis izrādījās ārzemnieks. Ar personu veiktas preventīva rakstura pārrunas, pēc kā vīrietis devās pie draugiem.

Kāds cits ārzemnieks, nebaidīdamies aukstā laika, 23. janvāra naktī uz ielas dejoja izģērbjoties. Vīrietis bija reibuma stāvoklī, nevarēja uzrādīt ne personu apliecinošus dokumentus, ne nosaukt savu apmešanās vietu. Nogādāts policijas pārvaldē lietvedības nodrošināšanai, aizturētais atcerējās gan personas datus, gan viesnīcu, kurā bija apmeties.

24. janvārī policijas darbinieki saņēma informāciju par konfliktu Elizabetes ielā. Konflikts izcēlies starp taksometra vadītāju un ārzemniekiem, kuri izmantojuši taksometra pakalpojumus, bet bija neapmierināti ar šofera izvēlēto maršrutu. Konflikts atrisināts uz vietas.