Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

“Dzīvnieku brīvība” atkal ziņo par šokējošu vardarbību pret cirka dzīvniekim

© facebook/ekrānšāviņš

Nevalstiskā organizācija “Dzīvnieku brīvība” savā facebook lapā atkal dalījusies ar informāciju par vardarbību tajā pašā Sanktpēterburgas cirkā, kur strādāja jau iepriekš pieminētā un Rīgas cirkā strādājošā Natālija Berežko.

Video materiālā redzams, kā vairāki cilvēki ar pātagām sit sunīšus un strausu. Pati “Dzīvnieku brīvība” šo materiālu komentē šādi: “Video: Центр защиты прав животных «ВИТА» / VITA Animal Rights Center pētījums Sanktpēterburgas cirkā. Uzņemts vienlaikus ar cietsirdīgo Natālijas Berežko pērtiķēnu dresūru. Redzams, ka vardarbība cirkā ir ierasta lieta, kurā kolektīvi piedalās visa trupa, nevis slepus kāds konkrēts dresētājs. Savvaļas dzīvnieki cieš, bet mājdzīvniekiem taču cirkā ir labi, vai ne?”


Tāpat organizācija aicina cilvēkus iesaistīties pret dzīvnieku izmantošanu cirkā.


“Dalies ar šo video, lai cilvēki uzzinātu patiesību! Nāc un protestē pret dzīvnieku izmantošanu cirkā 18.-20. decembrī: http://ej.uz/crk155

Ierakstā pievienotais video materiāls:

Расследование в Большом Санкт-Петербургском Государственном Ци...

Savvaļas dzīvnieki cieš, bet mājdzīvniekiem taču cirkā ir labi, vai ne? Dalies ar šo video, lai cilvēki uzzinātu patiesību! NĀC UZ PROTESTIEM pret dzīvnieku izmantošanu cirkā 18.-20. decembrī: http://ej.uz/crk155Video: Центр защиты прав животных «ВИТА» / VITA Animal Rights Center pētījums Sanktpēterburgas cirkā. Uzņemts vienlaikus ar cietsirdīgo Natālijas Berežko pērtiķēnu dresūru. Redzams, ka vardarbība cirkā ir ierasta lieta, kurā kolektīvi piedalās visa trupa, nevis slepus kāds konkrēts dresētājs.

Posted by Dzīvnieku brīvība on otrdiena, 2015. gada 8. decembris